ZABRANA ZA NJIH NE POSTOJI: Snalažljive Delije pristižu u Pariz, himna Lige šampiona ponovo će biti nadglasana!
Foto: Espreso.co.rs, Dado Đilas

UEFA, MIRNO LI SPAVAŠ?

ZABRANA ZA NJIH NE POSTOJI: Snalažljive Delije pristižu u Pariz, himna Lige šampiona ponovo će biti nadglasana!

Crveno-bela armija pristiže iz svih krajeva sveta!

Objavljeno:

Možeš da izbaciš klub iz Evrope zbog neplaćenih taksi, možeš da mu zabraniš navijače i na domaćem i na gostujućem terenu, ali nikada, NIKADA, ne potcenjuj moć srpske dijaspore!

Navijači Crvene zvezde, koja u Parizu od 18.55 igra sa šampionom Francuske PSŽ, ne smeju organizovano da dolaze na meč, niti je beogradski klub imao mogućnost prodaje karata zbog zabrane UEFA da vodi fanove na prva dva gostovanja (dakle, samo u Napulju će crveno-beli imati podršku).

Reporter Espreso.co.rs koji je na licu mesta, prati dešavanja na ulicama Pariza (pratiće i utakmicu uživo), a tamo je u ovom momentu sve mirno i tiho, a verovatno će tako i ostati do samog početka meča. Ne zato što neće biti navijača Zvezde, već zato što su sve pristalice beogradske ekipe došle u sopstvenoj režiji, a većina ih je iz dijaspore.

- Karte sam kupio preko jednog nemačkog sajta, prodaju ih za sve. Došao sam solo, ali imam par drugara koji treba da stignu iz Beograda. Nadam se pozitivnom ishodu meča, samo da ne izgubimo - rekao nam je navijač crveno-belih koji nije želeo da otkriva svoj identitet.

A, pogledajte šta su nam rekli veoma raspoloženi momci koji su došli iz raznih delova Evrope:

Ako je verovati onome što se priča po ulicama Pariza, na Parku prinčeva bi, verovatno na različitim delovima stadiona trebalo da bude oko 1.500 navijača Crvene zvezde. Kada bi bili blizu jedni drugima, njihovo pevanje vrlo lako moglo bi da zaseni himnu Lige šampiona sa razglasa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.