STRAVA I UŽAS NA HRVATSKOM DERBIJU: Topovski udar puk'o vatrogascu u ruci i razneo mu prste!
Foto: Youtube / Printscreen

horor

STRAVA I UŽAS NA HRVATSKOM DERBIJU: Topovski udar puk'o vatrogascu u ruci i razneo mu prste!

On je pokušao da pokupi i baci jedan topovski udar koji nije eksplodirao odmah, ali jeste u trenutku kada ga je on uzeo u ruku

Objavljeno:

Nemile scene viđene su na derbiju između Hajduka i Dinama u Splitu. Osim što je Torcida uspela kamenom da pogodi igrača svog tima, dogodio se i nesrećni slučaj kada je prilikom bakljade domačih navijača povređen jedan od vatrogasaca na stadionu. On je pokušao da pokupi i baci jedan topovski udar koji nije eksplodirao odmah, ali jeste u trenutku kada ga je on uzeo u ruku.

On je tako je zaradio povrede tri prsta na ruci zbog čega je hitno prebačen u obližnju bolnicu gde mu je ukazana medicinska pomoć i rane su mu previjene.

- Video sam je kako leži na podu. Gledao par sekundi i mislim u sebi: Nije se aktivirala, to je to! Pokupiću je i baciti u kutiju. Uzeo sam je u ruke, napravio par koraka i trenutak pre nego ću je pustiti - eksplodirala je! Od tog trenutka više se ničega ne sećam. Bio sam toliko zbunjen da sam do pola puta do bolnice imao kacigu i vizir na glavi. Ne znam je li me neko odveo i ko - pričao je ranjeni vatrogasac.

foto: Printscreen/Youtube/Ivan Ljubic Boske

On je imao sreću da je zaradio samo povrede prstiju i da mu petarda nije otkinula prste, iako su prve informacije glasile da je ostao bez dela prsta. Uprkos bolovima i teškim ranama, on je uspeo i da se našali. - Bem ti tehniku! Pa kako ću sad sa ovim prstima otključavati mobilni - u šali je rekao ranjeni vatrogasac.

BONUS VIDEO:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.