Zvezdaši na društvenim mrežama podržali Živkovića! (FOTO)

Kako ovo komentarišete?

Zvezdaši na društvenim mrežama podržali Živkovića! (FOTO)

Biseru srpskog fudbala podrška je stigla sa druge strane Topčiderskog brda, barem kada je reč o društvenim mrežama
Objavljeno: 14:02h

Nakon sastanka Radne grupe Partizana u četvrtak, crno-beli su potvrdili odluku da na proleće ne računaju na najtraženijeg igrača. Andrija Živković se u petak vraća za Beograd, a do kraja sezone treniraće van prvog tima, u redovima Teleoptika. Porodica Živković vs Uprava Partizana: Ko je u pravu i šta Grobari stvarno misle o ovom sukobu? Andrija, završio si: Partizan odstranio Živkovića, do juna u Teleoptiku!

Saša Pavlić Koky
Grobari ogorčeni: Živkovići, sram vas bilo! Ovakva odluka Partizana uzburkala je srpsku sportsku javnost i podelila mišljenja među navijačima. Interesantno, biseru srpskog fudbala podrška je stigla sa druge strane Topčiderskog brda, barem kada je reč o društvenim mrežama. Živković u suzama: Partizan zauvek u srcu! (FOTO) Naime, na pojedinim Fejsbuk stranicama koja okupljaju navijače Zvezde upućena je podrška Živkoviću.
Prinscreen Facebook/Prinscreen Facebook/Jedna jedina Crvena zvezda
Prinscreen Facebook/zvezdajesmisaozivota
Partizanovo saopštenje o Živkoviću: Klub je jedina oštećena strana?! (FOTO) Inače, podršku napadaču Partizana u ovom teškom trenutku uputio je u medijima i njegov prijatelj, fudbaler Crvene zvezde, Marko Grujić.
(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.