DELIJE SKUPILE VIŠE OD 250.000 ZA DUŠANA: Novac prosleđujemo drugoj dvojici dečaka, pošto je za Dukija već sakupljen!
Foto: Starsport©

Tokom utakmice

DELIJE SKUPILE VIŠE OD 250.000 ZA DUŠANA: Novac prosleđujemo drugoj dvojici dečaka, pošto je za Dukija već sakupljen!

Navijači Crvene zvezde su pokazali svoju humanost na delu još jednom

Objavljeno:

Navijaći Crvene zvezde sakupljali su u subotu uveče na utakmici svog voljenog kluba protiv Radnika na Marakani novčanu pomoć za malog Dušana Todorovića.

Međutim, kako je još pre početka meča pomoć za malenog dečaka iz Svilajnca oko koga se ujedinila cela Srbija već bila prikupljena, Delije su odlučile da prikupljeni novac proslede na račune za pomoć još dvojici dečaka.

Kako je saopšteno od strane navijača, tokom meča je na tribinama stadiona "Rajko Mitić" prikupljeno više od 250.000 dolara:

242.831 dinar 112 eura 1 dolar 4 konvertibilne marke 20 feninga

Delije su i ovog puta pokazale da kao i svi navijači i ljudi u Srbiji kada su u pitanju humanitarne akcije i tu javnost može da računa na njih.

- Novac ćemo podeliti na dva dela, pa će polovina sredstava biti uplaćena Iliji Mitroviću iz Bora koji boluje od cerebralne paralize i potreban mu je novac za nastavak lečenja, dok će druga polovina sredstava biti uplaćena Vasiliju Stevanoviću iz Goraždevca koji takođe boluje od cerebralne paralize i novac mu je neophodan za kupovinu hodalice - saopštile su Delije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.