GROBARI NE MOGU NIŠTA UPRAVI: Nova zastava na Jugu nije ni dotakla vodeće ljude u klubu - dok je Partizanova igra katastrofalna!
Foto: Printscreen/Arena Sport

neće da odu

GROBARI NE MOGU NIŠTA UPRAVI: Nova zastava na Jugu nije ni dotakla vodeće ljude u klubu - dok je Partizanova igra katastrofalna!

Neki mediji u regionu su već na mestu sportskog direktora videli Ivana Tomića...

Objavljeno: 21:31h

Fudbaleri Partizana odigrali su meč Superlige u Novom Sadu protiv ekipe Proletera, jedan detalj sa utakmice je privukao pažnju.

Najverniji navijači razvili su na južnoj tribini stadiona Karađorđe transparent u pauzi između dva dela igre na kome je pisalo ''uprava napolje.''

foto: Beta/Branislav Božić

Već duže vreme Grobari vode kampanju protiv sadašnje uprave Partizana i tokom svakog meča skandiraju upravi. Danima unazad se spekuliše o odlasku Ivice Ilijeva sa mesta sportskog direktora, ali predsednik Vučelić je to demantovao rečima kako su to samo gluposti.

Uprava Partizana
Uprava Partizana foto: Starsport©

Neki mediji u regionu su već na mestu sportskog direktora videli Ivana Tomića koji je tu funkciju svojevremeno dobro obavljao, ali za sada ništa nema od toga.

Ivan Tomić
Ivan Tomić foto: Fonet

Grobari su već nekoliko puta saopštenjima pozivali upravu da podnese ostavku, ali očigledno da to do vrha crno-belih ne dolzi, ili jednostavno ne žele da čuju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.