VEZUV PRETI DA ERUPTIRA: Navijači Napolija planiraju nerede pred Zvezdu
Foto: Reuters, Dado Đilas

HAOS SE SPREMA

VEZUV PRETI DA ERUPTIRA: Navijači Napolija planiraju nerede pred Zvezdu

A, za sve je kriv Aurelio de Laurentis

Objavljeno:

Neverovatne vesti stižu iz Italije, i to iz lokalnih napuljskih medija.

Kako pišu novine iz grada pod Vezuvom, najtvrđe jezgro Napolijevih ultrasa planira da namerno izazove kaznu UEFA kako bi klub protiv Pari Sen Žermena i Crvene zvezde igrao pred praznim tribinama?!

Za takvu situaciju kriv je Aurelio de Laurentis, koji se, iako je doveo tim sa dna opet do samog vrha italijanskog fudbala, prečesto svađa sa navijačima.

Navijači Napolija
Navijači Napolija foto: Printscreen/Youtube

Pored svih problema koje su imali, ova kap je prelila čašu. Cene karata za utakmicu sa Fjorentinom će biti paprene. Najjeftinija će koštati 35 evra, pa je prodato samo 12.000 karata što se dugo nije desilo klubu sa ovolikom bazom fanova.

Ideja (u nastajanju) koju navijači trenutno zastupaju je da naprave nerede na utakmici protiv Liverpula, kako bi protiv PSŽ i Crvene zvezde, njihovi ljubimci morali da igraju pred praznim tribinama, što bi najviše napakostilo baš De Laurentisu, kome bi bilo izbijeno mnogo novca iz džepa.

I policija je spremna na ovakve nerede, stoga, verovatno od svega neće biti ništa. Ali, gde ima dima, tu ima i vatre, pa ćemo videti hoće li ludi Napolitanci ponovo opravdati epitet jedne od najbrutalnijih navijačkih grupa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.