Kažu za mene nema karata! Nije bilo džabe kisnuti sve ove godine! Neka, ja ću na Radnik, jer ljubav čine sitnice! Emotivno pismo Delije koje izaziva najveći ponos kod zvezdaša!
Foto: Dado Đilas/Prinstscreen/Facebook

Sve je rekao

Kažu za mene nema karata! Nije bilo džabe kisnuti sve ove godine! Neka, ja ću na Radnik, jer ljubav čine sitnice! Emotivno pismo Delije koje izaziva najveći ponos kod zvezdaša!

Jedan zvezdaš koji je ostao bez svoje karte za mečeve Lige šampiona je napisao pismo koje izaziva najdublje emocije kod svih navijača crveno-belih

Objavljeno: 08:51h

Planule su karte za Ligu šampiona na blagajnama Marakane u rekordnom roku.

Kontigent karata koji je bio namenjen slobodnoj prodaji za one koji nemaju sezonske ulaznice ili nisu članovi kluba rasprodat je za samo 3 sata u utorak, i samo su retki oni srećnici koji su se domogli tog toliko željenog i za njih zlata vrednog parčeta papira.

Karte za Zvezdine mečeve u Ligi šampiona
Karte za Zvezdine mečeve u Ligi šampionafoto: Stefan Kojić

Čekanje od 26 godina da Crvena zvezda ponovo igra Ligu šampiona je izazvalo ogromno interesovanje kod Delija, a kao što se i očekivalo, veliki je broj onih koji i nisu uspeli da dođu do karata bez obzira koliko su stajali u redu, a bilo je nekih koji su došli i tokom noći i ranom zorom.

Red na blagajni Marakane
Red na blagajni Marakane foto: Stefan Kojić

Jedan verni navijač crveno-belih je tim povodom na Fejsbuku napisao pismo, emotivno, da ne kažemo ljubavno pismo i Crvenoj zvezdi i Marakani, a u njemu je na najlepši mogući način objasnio svoju ljubav prema voljenom klubu, iako baš on nije uspeo da dođe do karata za utakmice Lige šampiona.

Redovi pred blagajnom Marakane
Redovi pred blagajnom Marakane foto: Stefan Kojić

Pročitajte ga, onima kojima je crveno-bela boja u srcu neće biti svejedno.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.