Pale se baklje, ceo Topčider gori, bubnjevi tutnje i pesma se ori... UEFA može samo da gleda i plače! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

ale ale ale oooo

Pale se baklje, ceo Topčider gori, bubnjevi tutnje i pesma se ori... UEFA može samo da gleda i plače! (VIDEO)

Gorelo je Dedinje!

Objavljeno:

Kao što je već ponznato, Crvena zvezda igra svoju poslednju utakmicu za prvu grupnu fazu Lige šampiona u ovom formatu pred praznim tribinama stadiona Rajko Mitić zbog nediscipline navijača na evropskim utakmicama.

Naravno da to nije sprečilo navijače crveno-belih da pruže podršku svojim ljubimcima, a oni su se i pored navijanja na jučerašnjem treningu okupili iza južne tribine stadiona i navijanjem pored velikog video bima pružili podršku igračima.

A, naš reporter je uhvatio nekoliko snimaka od samog ulaza na stadion, gde se grmljavina vatrenih pristalica crveno-belih čuje gotovo kao da su tu!

Delije su pored gromoglasnog pevanja i parola, zapalili i baklje, zbog kojih UEFA ovoga puta neće moći ništa da zameri klubu iz Ljutice Bogdana jer se to sve odigralo na udaljenosti većoj od 200 metara od stadiona.

Ljubav prema klubu ne može da se uguši zabranama, nadamo se da će ljudi iz UEFA da prime ovu poruku na pravi način! Mogu da uzmu novac klubu, mogu da ga uzmu i našem Savezu, ali u ljudima će taj žar uvek goreti!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.