SJAJAN POTEZ CRVENO-BELIH! Zvezda misli na navijače pred Salcburg, ovo su predivne vesti! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

FEŠTA!

SJAJAN POTEZ CRVENO-BELIH! Zvezda misli na navijače pred Salcburg, ovo su predivne vesti! (FOTO)

Novosti koje će obradovati svakog kome je crveno-belo u srcu!

Objavljeno: 11:27h

Navijači Crvene zvezde će ipak imati priliku da pruže podršku igračima uoči utakmice protiv Salcburga. Iako će utakmica između crveno-belih i Salcburga zbog kazne UEFA biti odigrana pred praznim tribinama, navijači srpskog šampiona imaće priliku da igračima pruže podršku uoči plej-ofa za Ligu šampiona.

Kako prenosi Redstar Belgrade, poslednjem treningu pred utakmicu, koji će biti odrađen u ponedeljak, biće omogućeno prisustvo navijača koji će imati priliku da na taj način pruže podršku Milojevićevim fudbalerima.

- Delije pozivaju sve navijače Crvene Zvezde da u ponedeljak, od 19 časova dođu na pomoćni stadion ispod Severne tribine gde će se održati trening naših igrača pred utakmcu sa Salzburgom. Želimo da ohrabrimo naše igrače pred meč decenije, kao i da svojom pesmom i podrškom bez pirotehnike bilo kakve, pokažemo igračima koliko nam je žao što propuštamo ovaj meč, i što će biti uskraćeni za našu podršku! Neka pomoćni teren bude premali za sve koji žele da iskažu pre svega zahvalnost našim igračima za sve urađeno do sada, a onda iskažu i podršku koja im je svakako potrebna pred meč u utorak! Početak treninga je u 19 i 30. ...MI ZA ZVEZDU ŽIVIMO... - stoji u saopštenju Delija.

Utakmica između Crvene zvezde i Salcburga je na programu u utorak od 21 čas.

BONUS VIDEO: Bogdan Bogdanović na dečijem kampu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.