SPREMA SE NAVIJAČKI RAT U SRBIJI! 3.000 hrvatskih huligana stiže u našu zemlju, ovo preti da postane veoma opasno! (FOTO)
Foto: Reuters

ponovo haosi

SPREMA SE NAVIJAČKI RAT U SRBIJI! 3.000 hrvatskih huligana stiže u našu zemlju, ovo preti da postane veoma opasno! (FOTO)

Nadamo se da će policija pobrinuti da se nevolje ne dogode

Objavljeno: 04:03h

Ekipa Hajduka iz Splita igra revanš meč treće runde kvalifikacija za Ligu Evrope protiv rumunske Steaue, meč se igra na nacionalnom stadionu u Bukureštu na koji može da stane 55 hiljada ljudi, a po pravilima UEFE gostujući tim ima pravo na pet odsto ulaznica, sto je skoro 3000.

Po navijačkim forumima se spominje da će veliki broj pripadnika navijačke grupe Torcida krenuti na gostovanje uz pretnje da će ponovo praviti haos po Srbiji.

Kada su njihovi ljubimci prošle nedelje gostovali u Bugarskoj, navijači iz Splita su na putu do tamo opljačkali benzinsku pumpu u blizini Beograda, a njih 27 je privedeno kada su se vraćali u Hrvatsku.

Torcida Split
Torcida Split foto: Dragana Udovičić

Prekršajni sud u Beogradu osudio je 14 pristalica Hajduka iz Splita sa po 15 dana zatvora, a ostalih 13 privedenih je oslobođeno. Za 13 okrivljenih nije bilo dokaza da su učestvovali u pljački benzinske stanice u Vrčinu i u pisanju ustaških grafita, a 14 je osuđeno, jer je sud utvrdio da su učinili prekršaj "nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje u grupi". Oni su zatim poslati u zatvor u Padinskoj Skeli.

Tokom prvenstvenog meča prošlog vikenda, Torcida je pružila podršku zatvorenim huliganima, ali se tu nije zaustavila, bili su i Srbi na meti tokom evropske utakmice sa Steauom na Poljudu u četvrtak

- Nema novaca za koje bih pjevao u zemlji koja je nanijela toliko zla mojoj Hrvatskoj. Kapetane, mirno more - pisalo je na transparentu tokom utakmice, čime se aludiralo na izjavu pokojnog Olivera Dragojevića kada su ga pitali da li bi pevao u Beogradu

Utakmica u Splitu je završena rezultatom 0:0.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.