TORCIDA OPET UDARILA NA SRBIJU: Izabrali su baš ovaj citat da se oproste od Olivera Dragojevića od bezbroj drugih koje su mogli! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/Ivan Ljubic Boske

Samo bi o Srbima i Srbiji

TORCIDA OPET UDARILA NA SRBIJU: Izabrali su baš ovaj citat da se oproste od Olivera Dragojevića od bezbroj drugih koje su mogli! (FOTO)

Umesto da su iskoristili nešto što je govorio o njegovoj ljubavi prema Hajduku, oni su umetnika na večni počinak ispratili na ovaj način

Objavljeno:

Torcida iz Splita se oprostila od nedavno preminulog Olivera Dragojevića transparentom na utakmici kvalifikacija za Ligu Evrope i to onim njegovim citatom o Srbiji.

Poznato je bilo da je još na početku rata u bivšoj jugoslaviji slavni splitski kantautor poručio da nikada neće više pevati u Srbiji i tome je ostao dosledan do kraja života.

Upravo su navijači Hajduka koristeći jednu njegovu izjavu o tome odlučili da se tako oproste od njega, koji je bio veliki navijač "bilih", na utakmici sa FCSB (nekadašnjom Steauom prim. aut.)

- Nema novaca za koje bih pjevao u zemlji koja je nanijela toliko zla mojoj Hrvatskoj. Kapetane, mirno more - bilo je ispisano na transparentu raširenom preko cele tribine.

S obzirom na to da je Dragojević tokom karijere napisao mnogo sjajnih pesama i bezbroj stihova, pa i o Splitu, a često je govorio i o svojoj ljubavi prema Hajduku, koje su mogli da iskoriste za njegov ispraćaj na večni počinak, zaista nije jasno zašto su morali da ipak u sve to mešaju Srbiju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.