Svi u Srbiji bili su oduševljeni onim što su uradili navijači Trnave na poluvremenu, sve dok nisu udarili na Delije! (VIDEO)
Foto: Printscreen

To se nije čulo u prenosu

Svi u Srbiji bili su oduševljeni onim što su uradili navijači Trnave na poluvremenu, sve dok nisu udarili na Delije! (VIDEO)

Pristalice slovačkog kluba koje su boravile na utakmici na stadionu "Rajko Mitić" pružile su podršku Srbiji i Srbima

Objavljeno:

Navijači Spartaka iz Trnave su se potrudili da skrenu pažnju na sebe na utakmici između Crvene zvezde i njihovog kluba na stadionu "Rajko Mitić".

U okviru prvog meča 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, pristalice slovačkog kluba su na poluvremenu uradile nešto što je naišlo na odobravanje čitavog stadiona, a verovatno i u celoj Srbiji.

Oni su nekoliko minuta skandirali "Kosovo je srce Srbije".

Ne znamo da li je to možda bio i odgovor na koreografiju navijača Crvene zvezde na početku utakmice na kojoj je bila jasna poruka povodom najnovijih dešavanja u odnosu Beograda i Prištine ili jednostavno su želeli da pruže podršku Srbiji i srpskom narodu za očuvanje svoje teritorijalne celovitosti, što inače rade brojne navijačke grupe u Slovačkoj, Češkoj i Poljskoj.

Koreografija Delija na početku utakmice Crvena zvezda - Spartak Trnava
Koreografija Delija na početku utakmice Crvena zvezda - Spartak Trnava foto: Starsport©

Interesantno je i da su tokom meča recimo, navijači Spartaka prozivali Delije tako što su na srpskom pevali pesmu koju često pevaju Grobari, najveći rivali Delija - Zašto ćutite, p***e ciganske.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.