NEČUVENO! Hrvatski zvaničnik ide u posetu Torcidašima koji su vandalizovali pumpu nadomak Beograda! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

TAKO VAM JE TO...

NEČUVENO! Hrvatski zvaničnik ide u posetu Torcidašima koji su vandalizovali pumpu nadomak Beograda! (FOTO)

Navijači Torcide su u četvrtak ujutru, na putu u Bugarsku gde je Hajduk u Sofiji igrao sa Slavijom, na benzinskoj pumpi u beogradskom naselju Vrčin ukrali robu vrednu oko 200.000 dinara

Objavljeno:

Predstavnik ambasade Hrvatske u Srbiji posetiće sutra navijače Hajduka, koji se nalaze u pritvoru u Beogradu, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Hrvatske.

Hrvatski diplomata obići će 13 navijača Torcide u okružnom zatvoru u Beogradu, gde im je određen pritvor do 30 dana, prenosi Hina.

Hapšenje Torcide
Hapšenje Torcide foto: Dragana Udovičić

Srpska policija uhapsila je prošle nedelje 27 navijača Torcide koji su na putu za Bugarsku divljali na benzinskoj pumpi kod Beograda.

Četrnaestorica su osuđena za krađu i izdržavaju kaznu od 15 dana zatvora u Padinskoj skeli, a njih 13 je zadržano u okružnom zatvoru u Beogradu zbog krađe i ugrožavanja sigurnosti.

Hrvatsko ministarsvo je navelo da je uprava zatvora potvrdila da je svim hrvatskim državljanima omogućen kontakt s porodicama i advokatima i da niko nije zatražio konzularnu pomoć.

Navijači Torcide su u četvrtak ujutru, na putu u Bugarsku gde je Hajduk u Sofiji igrao sa Slavijom, na benzinskoj pumpi u beogradskom naselju Vrčin ukrali robu vrednu oko 200.000 dinara, piše Hina.

BONUS VIDEO: Navijači Crvene zvezde spremaju se za meč sa Spartakom iz Trnave

(espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.