NEKAD SLAVNI SRPSKI KLUB, A SAD GRABI KA DNU! NAVIJAČI GNEVNI: Nemate srama! Postali smo kanta za nabijanje! Marš, bagro! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/ofkbeogradnet

Propali skroz

NEKAD SLAVNI SRPSKI KLUB, A SAD GRABI KA DNU! NAVIJAČI GNEVNI: Nemate srama! Postali smo kanta za nabijanje! Marš, bagro! (FOTO)

Navijači ne mogu da sakriju svoj revolt i ogorčenost zbog toga šta se danas dešava sa nekada renomiranim timom

Objavljeno: 16:57h

Nekada ugledni i renomirani srpski klub OFK Beograd, odavno to već nije i spao je na najniže moguće grane.

"Romantičari" se sada takmiče u Srpskoj ligi - Beograd, trećem po rangu takmičenja", a ni tamo ne blistaju što dodatno izaziva bes njihovih navijača i teško da će situacija biti nešto drugačija i u sledećoj sezoni.

Igrači kluba sa Karaburme su nedavno igrali prijateljski meč protiv OFK Vršca u kome su doživeli totalni debakl 5:1 što je izazvalo dodatni bes među navijačima.

Oni sada opravdano već i strahuju od totalnog gašenja jednog od najdugovečnijih srpskih klubova, ili da se na kraju nešto i ne dogodi sa stadionom, jer igrači nikako da zasluže da igraju na čuvenoj Karaburmi.

Gnevni komentari na Fejsbuk stranici kluba se samo nižu jedan za drugi, a u njima se ne štedi niko, posebno ne igrači koji nose slavne plavo-bele dresove.

Uostalom, možete i sami pročitati šta oni imaju da kažu o tome gde se nalazi i u kakvoj situaciji je nekadašnji osvajač Kupa Jugoslavije (tada pod imenom BSK).

Komentari navijača OFK Beograda su gnevni i ogorčeni
Komentari navijača OFK Beograda su gnevni i ogorčeni foto: Printscreen/Facebook

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.