TORCIDA DIVLJALA PO SRBIJI I SLAVILA USTAŠTVO: Huligani iz Splita crtali ustaške simbole, pljačkali i demolirali! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić

Sramno i skandalozno

TORCIDA DIVLJALA PO SRBIJI I SLAVILA USTAŠTVO: Huligani iz Splita crtali ustaške simbole, pljačkali i demolirali! (FOTO) (VIDEO)

Sve se dogodilo na benzinskoj pumpi pored autoputa Beograd - Niš

Objavljeno:

Torcida iz Splita je napravila haos noći između srede i četvrtka na jednoj benzinskoj pumpi nadomak Vrčina u Srbiji.

Huligani koji se predstavljaju kao navijači splitskog Hajduka su divljali kada su se napravili pauzu nadomak Beograda na putu prema Bugarskoj, gde hrvatski klub igra revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Levskog iz Sofije.

Pripadnici Torcide iz Splita su pravili haos na benzinskoj pumpi u Srbiji
Pripadnici Torcide iz Splita su pravili haos na benzinskoj pumpi u Srbiji foto: Dragana Udovičić

Slike i snimci koje donosi "Kurir" sa lica mesta jasno pokazuju kako su se pripadnici ozloglašene navijačke grupe ponašali kada se njih oko 200 raspoređenih u tridesetak automobila se zaustavilo na pumpi kraj Vrčina.

Oni su oko 3.45 izjutra upali na pumpu i najpre pokupili hranu i piće i sve ostalo što im je bilo potrebno koje nisu platili, već su ih ukrali, ali nisu se zaustavili na tome.

Ispred pumpe su sprejovima crtali svoja i ustaška obeležja, pa se tako na nekoliko mesta vidi nacrtano ustaško slovo "U" koje je simbol fašističke tvorevine NDH.

Vandalski čin Torcide iz Splita
Vandalski čin Torcide iz Splita foto: Dragana Udovičić

Na svu sreću niko od radnika, niti ljudi koji su se u tom momentu zatekli na pumpi nije povređen, saznaje "Kurir" na licu mesta.

- Nije bilo demoliranja. Policiji je prijavljeno da su navijači sa obeležjima kluba Hajduk iz Hrvatske ušli, uzeli veću količinu pića i udaljili se ne plativši to piće. Dakle, nije bilo nikakvog narušavanja reda i mira - kazali su za "Kurir" iz policije.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.