NIJE DUGO BILA HARMONIJA! Zaratile sukobljene frakcije Grobara: Brutalna prozivka o Splićanima je stigla sa Juga za "Partizanovce"!
Foto: Espreso

Žestoko

NIJE DUGO BILA HARMONIJA! Zaratile sukobljene frakcije Grobara: Brutalna prozivka o Splićanima je stigla sa Juga za "Partizanovce"!

Dve sukobljene frakcije navijača Partizana su se međusobno prozivale tokom utakmice

Objavljeno: 22:33h

Nije dugo potrajala harmonija između zaraćenih frakcija navijača Partizana na utakmici protiv Rudara u 1. kolu kvalifikacija za Lige Evrope.

Kako je počelo drugo poluvreme, tako je počelo i sa međusobnim prozivkama.

Najpre se javila grupa okupljena pod imenom Partizanovci koja je podigla transparente na kojima je pisalo "Za jug bez murije" što je bila aluzija na to da su među sadašnjim tvrdim jezgrom Grobara pripadnici policije i da sarađuju sa policijom.

Partizanovci sa transparentima kojima prozivaju jezgro na južnoj tribini
Partizanovci sa transparentima kojima prozivaju jezgro na južnoj tribini foto: Starsport©

Međutim, nije dugo prošlo i usledio je odgovor sa druge strane, i to prilično brutalan. Podignut je transparent na južnoj tribini "Sija srebro kao zlato. A Splićani?"

Grobari sa južne tribine prozivaju 'Partizanovce
Grobari sa južne tribine prozivaju "Partizanovce" foto: Starsport©

Bila je ovo jasna aluzija na to što je Hrvatska osvojila srebro na Svetskom prvenstvu, ali i na to što su među takozvanim "ustanicima" sa južne tribine tokom tuče na Večitom derbiju u decembru prošle godine bila i šestorica Hrvata iz Splita.

Potom se na južnoj tribini zaorila pesma Baje Malog Knindže.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.