APEL NAVIJAČIMA ZVEZDE! Svaki Delija ovo mora da pročita, i ozbiljno shvati svaku reč!
Foto: Dado Đilas

PAŽNJA, PAŽNJA

APEL NAVIJAČIMA ZVEZDE! Svaki Delija ovo mora da pročita, i ozbiljno shvati svaku reč!

Crveno-beli su na uslovnoj kazni, stoga...

Objavljeno:

Rukovodstvo Crvene zvezda apelovalo je na navijače srpskog šampiona da sutra, pre za vreme i posle duela sa Spartaksom navijaju fer i sportski. Možda i razmuljiv potez, pošto je Crvena zvezda konstantno na tapetu UEFA.

Malo je nedostajalo da crveno-beli duel sa CSKA igra pred praznim tribinama. Zbog toga se Zvezda nalazi pod uslovnom kaznom.

- Svima je poznato da su navijači Crvene zvezde njen 12. igrač, naročito kada se utakmice igraju na najvećem srpskom stadionu. Ipak, naš klub se nalazi pod uslovnom kaznom UEFA, i svako kršenje propisa moglo bi da dovede do kazne, što niko ne želi.UEFA je rigorozna kada je stajanje na stepenicama koje su predviđene za ulazak i izlazak sa stadiona u pitanju. FK Crvena zvezda apeluje na svoje navijače da tokom trajanja utakmice oslobode prostor neopphodan za prolaz, kako ne bi bilo eventualnih sankcija po tom pitanju.Takođe, još jednom pozivamo navijače da fer i sportski, bez upotrebe pirotehničkih sredstava podrže svoj klub, jer svaka upaljena baklja može naneti veliku štetu klubu kako finansijski, tako i eventualnom suspenzijom dela stadiona ili celog stadiona. Pod posebnom lupom UEFA biće i eventualno rasistiko ponašanje, u zbog toga smo dužni da podsetimo i da ne sme biti rasističkih ispada pre, za vreme i posle utakmice - stoji između ostalog u saopštenju Crvene zvezde.

BONUS VIDEO: Radost Francuza, tuga Hrvata na Exitu posle drugog gola Galskih petlova

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.