PREBILI HRVATE, A SADA SU NADRLJALI! Paklena sudbina čeka argentinske huligane koji su pravili haos posle poraza!
Foto: AP

DEPORTACIJA

PREBILI HRVATE, A SADA SU NADRLJALI! Paklena sudbina čeka argentinske huligane koji su pravili haos posle poraza!

Četiri huligana koji su pretukli Hrvata na tapetu u rodnoj zemlji

Objavljeno:

Vlada Argentine zatražila je od Rusije da deportuje argentinske navijače koji su učestvovali u tuči nakon utakmice sa Hrvatskom u Nižnjem Novgorodu, saopštila je ministarka bezbednosti te južnoameričke zemlje Patrisija Bulrič.

Elija, Pardo, Esleher i Katalan su četvorica huligana koji su identifikovani na video-snimku, a koji su brutalno pretukli hrvatskog državljanina. Tražimo od ruskih vlasti da ih pritvore i deportuju , napisala je Bulričeva na svom nalogu na Tviteru.

Ranije je na društvenim mrežama objavljen snimak na kojem se vidi kako nekoliko argentinskih navijača tuku rukama i nogama navijača iz Hrvatske posle utakmice između reprezentacija te dve zemlje na stadionu Nižnji Novogord .

Pres-služba organizacionog odbora Rusija 2018 saopštila je da će sedmorica Argentinaca biti kažnjeni, a njihovi navijački pasoši će biti poništeni, prenosi Sputnjik.

Svetsko prvenstvo u fudbalu se prvi put održava u Rusiji od 14. juna do 15. jula. Utakmice se održavaju u 11 gradova: Moskvi, Sankt Peterburgu, Volgogradu, Jekaterinburgu, Kazanju, Kalinjingradu, Nižnjem Novgorodu, Rostovu na Donu, Samari, Saransku i Sočiju.

BONUS VIDEO ŠOK! SUDIJA PRETIO MATIĆU: Srbin poludeo nakon što mu je Nemac Brih rekao OVO!

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.