Lovili su ih kao plen, pa se tako i slikali: Ukrajinski huligani uhvatili navijača Liverpula i pretvorili ga u lovački trofej! (FOTO)
Foto: Reuters

Ludačka fotografija

Lovili su ih kao plen, pa se tako i slikali: Ukrajinski huligani uhvatili navijača Liverpula i pretvorili ga u lovački trofej! (FOTO)

Bio je to otvoren lov na pristalice engleskog kluba

Objavljeno:

Navijači Livepula bili su uoči finala Lige šampiona u Kijevu izloženi svojevrsnom lovu koji su na njih otvorili ukrajinski huligani.

Verovatno željni dokazivanja i pokazivanja da su sada istočnoevropski navijači najveći fudbalski huligani, udarili su na navijače iz zemlje koja je maltene izmislila huliganizam.

Pokušavali su na svakom ćošku da pronađu Engleze i sukobe se s njima, maltretiraju ih, otmu im obeležja i potom sve to uredno podele na društvenim mrežama.

Krvavi sukob u jednom restoranu smo mogli da vidimo, bilo je tučnjave i na dan finala, ali sada se na društvenim mrežama pojavila još jedna "luda" fotografija sa "ulovom".

Grupa pristalica Metalista iz Harkova je uhvatila grupu navijača Liverpula, oduzela im obeležja, a onda su uhvatili jednog, okrenuli ga naopačke i fotografisali se.

A post shared by Hooligans TV (@hooliganstv) on

Izgledaju su kao lovci kada se slikaju pored ulova nakon uspešnog lova.

BONUS VIDEO: Slaviša Kokeza na utakmici Brodarac - Napredak (M)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.