Huligani Dinama masakrirali navijače Liverpula u Kijevu: Krv i polupane glave svuda, brutalni napad uoči finala Lige šampiona! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/24h news

Pojavio se i snimak

Huligani Dinama masakrirali navijače Liverpula u Kijevu: Krv i polupane glave svuda, brutalni napad uoči finala Lige šampiona! (VIDEO)

Napali su ih usred restorana, letele su čaše, flaše, stolice, pa čak i stolovi

Objavljeno: 09:03h

Krvava uvertira u predstojeće finale Lige šampiona! Grupa navijača Liverpula je brutalno pretučena u jednom restoranu u Kijevu, mada je na osnovu snimka koji se pojavio i fotografija kasnije dobro i da su uopšte izvukli žive glave.

Prema pisanju engleskih medija, njih su napali huligani među navijačima Dinama iz Kijeva, koji su očigledno željni da i oni, poput Rusa svojevremeno, dokažu svoju snagu i moć protiv engleskih navijača, koje je nekada pre nekoliko decenija bio glas da su najjači na svetu.

Ipak, sada su uradili na ljude koje ne interesuje uopšte nikakvo nasilje, niti sukobi, niti dokazivanje ko je jači, već su došli u ukrajinsku prestonicu kako bi uživali i bodrili svoj tim u finalu najjačeg evropskog klupskog takmičenja.

Na osnovu snimka incidenta koji se pojavio, može se reći da je ovo bio jedan od najbrutalnijih sukoba, pošto su Ukrajinci fanove Liverpula u restoranu zasuli svim i svačim, a ne samo tukli rukama i nogama.

Letele su prema njima čaše, flaše, stolice, jedan huligan je u jednom momentu bacio i sto prema njima. Liptala je krv sa svih strana, pa je Hitna pomoć imala pune ruke posla sa navijačima Liverpula kada se incident završio.

Dok je policija stigla već je bilo kasno, jer se većina napadača razbežala, pa su uhapšeni samo dvojica.

BONUS VIDEO: Nikola Kalinić posle poraza

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.