DOBRODOŠLI U DEVEDESETE! Tuča Delija i Bed blu bojsa u Zagrebu!
Foto: Saša Pavlić Koky, Fonet

VRATILE SU SE...

DOBRODOŠLI U DEVEDESETE! Tuča Delija i Bed blu bojsa u Zagrebu!

Strašno, zaista ne možemo da poverujemo da se ljudi i dalje "pale" na ove priče...

Objavljeno:

Navijači Dinama iz Zagreba, popularni Bed blu bojsi i navijači Crvene zvezde, potukli su se na zagrebačkoj obilaznici u blizini hotela Plitvice u nedelju popdne, piše ''Zagreb.info''. S obzirom da je Crvena zvezda dan ranije proslavljala osvajanje šampionske titule u meču protiv Voždovca, veliki broj navijača crveno-belih iz zemalja regiona bio je u Beogradu ne bi li prisustvovali utakmici.

Međutim, pristalice Dinama napravile su sačekušu navijačima Zvezde koji su se vraćali u Sloveniju iz Beograda. Na svu sreću obračun dve grupe brzo je prekinut.

- Nekoliko slovenačkih državljana u dva kombi vozila ,,Pežo Bokser” slovenačkih nacionalnih oznaka juče je, 20. maja, na MCGP Bregana, na izlazu iz Republike Hrvatske, prijavilo policijskim službenicima da ih je na autoputu kod motela Plitvice različitim predmetima napalo više osoba koje su se potom ubrzo udaljile. Medicinsku pomoć koju su im ponudili policijski službenici, slovenački državljani su odbili te u događaju niko nije povređen, a materijalnu štetu na vozilima nisu mogli proceniti - saopšteno je iz policije.

BONUS VIDEO: Baka Luke Dončića nakon Realovog osvajanja Evrolige

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.