SAČEKUŠA NA AUTOPUTU! BRUTALNI OKRŠAJ FIRMAŠA I GROBARA: Tukli se i po okolnim njivama, pale su 2 zastave! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

HAOS NA MAGISTRALI NOVI SAD - BEOGRAD

SAČEKUŠA NA AUTOPUTU! BRUTALNI OKRŠAJ FIRMAŠA I GROBARA: Tukli se i po okolnim njivama, pale su 2 zastave! (FOTO) (VIDEO)

Posle okršaja je, prema informacijama, uhapšeno oko 40 navijača Vojvodine

Objavljeno:

Novi navijački obračun u Srbiji dogodio se uoči utakmica poslednjeg kola Superlige u četvrtak, a sukobili su se navijači Vojvodine i grupa navijača Partizana iz Novog Sada.

Prema informacijama koje kruže društvenim mrežama do tuče je došlo na autoputu Novi Sad - Beograd, kada su "Firmaši", u daleko većem broju, napravili sačekušu grupi Grobara iz Novog Sada koji su krenuli na utakmicu protiv Spartaka.

Brojniji pripadnici Firme su, kako se piše u navijačkim krugovima, naterali u povlačenje i beg pristalice crno-belih, po okolnim njivama, a tom prilikom su im oduzeli i dva navijačka rekvizita.

Policija je bila vrlo brzo alarmirana i nakon sukoba uhapsila čak oko 40 pristalica Vojvodine.

Nekoliko sati kasnije pojavila se i fotografija Firmaša pored grafita posvećenog Dejanu Dimitrijeviću Loncu, navijaču Vojvodine koji je poginuo u žestokom obračunu pre 10 godina u Futogu, kada su okršaj imale upravo te dve grupe navijača.

Na Fejbuku se pojavio i snimak dela sukoba.

BONUS VIDEO: Dešavanja na stadionu dok je ispred tuča Grobara

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.