Vučić otišao sa sinom na utakmicu, Hrvati hteli da naprave incident! Ono što im je predsednik Srbije rekao pamtiće ceo život! (VIDEO)
Foto: Reuter

"ŠTA HOĆETE OD NAS?"

Vučić otišao sa sinom na utakmicu, Hrvati hteli da naprave incident! Ono što im je predsednik Srbije rekao pamtiće ceo život! (VIDEO)

Neverovatna anegdota koju je predsednik naše zemlje podelio sa javnošću

Objavljeno:

U velikom intervjuu koji je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao za Kurir, bilo je govora o mnogim temama, ali posebno je maštu zagolicala njegova priča o odlasku sa sinom na utakmicu Roma - Liverpul.

- Istina je da nekad šmugnem obezbeđenju. Nemam ja problem sa tim koliko može da bude opasno. Kada sam bio sa sinom na jednoj utakmici u inostranstvu, prišli su momci iz Splita i Zagreba, koji su hteli prvo nešto da dobace, a onda su rekli: „A je l‘ ti telohranitelj naoružan?“ Ja sam rekao: „Nema telohranitelja, ovo je moj sin. Šta hoćete od nas?" - prepričava Vučić.

Liverpul - Roma
Liverpul - Roma foto: Reuters

Na pitanje novinara kada je to bilo, predsednik je kao iz topa odgovorio.

- Sad, pre tri dana na utakmici Roma-Liverpul. Sin me zamolio da idemo i bili smo tamo. Rekao sam tim momcima: „E, ovo mi je sin, nemojte da brinete, nemamo nikakvo oružje.“ Oni su onda rekli: „Svaka ti čast, imaš petlju veću nego svi drugi ovamo!“ - istakao je.

Jesu li to bili neki klinci?

- Nisu, mislim da su bili navijači iz Splita i Zagreba. Nema veze što su bili trostruko brojniji, ništa im nije padalo na pamet, iako vidim da su stigli sa negativnim predrasudama u prvom trenutku. Da vam nešto kažem, ja sam običan i normalan čovek i jedva čekam vreme kada neću da imam obezbeđenje i kada ću sve one koji mi danas prete i govore: „Kako ćete da izađete?“ smeti da pogledam u lice i da kažem da nisam ukrao ni jedan jedini dinar i da im u lice kažem da je Srbija mesto u koje dolazi bolja budućnost. A to će se dogoditi svakako.

Ostatak intervjua pročitajte na Kuriru.

BONUS VIDEO: Delije na meču Zvezda - Spartak uprkos zabrani

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.