UBISTVO KOJE JE PROMENILO SVE: Grobari ponovo dolaze u Novi Sad, a ne tako davno dogodio se jedan od najbrutalnijih huliganskih zločina u Srbiji! (VIDEO)
Firma Novi Sad - bakljada za pokojnog Dimitrijevića, Foto: Printscreen/Youtube/Firma Novi Sad

STRAŠNA SEĆANJA

UBISTVO KOJE JE PROMENILO SVE: Grobari ponovo dolaze u Novi Sad, a ne tako davno dogodio se jedan od najbrutalnijih huliganskih zločina u Srbiji! (VIDEO)

Bilo, ne ponovilo se... Nažalost, teško da će neko tome jednom za svagda uspeti da stane na kraj!

Objavljeno:

Brzo prolazi vreme, brzo određene stvari padaju u zaborav.

Tako i mnoga navijačka ubistva, pa tako i ono koje su Grobari izvršili nad članom novosadske Firme, kada je ubijen Dejan Dimitrijević (27), dakle, čovek koji bi sada imao 37 godina.

Sve se odigralo u masovnoj dogovorenoj tuči huligana u Futogu.

Dimitrijević, nažalost, nije bio prva žrtva obračuna među navijačkim grupama, kao ni drugih dogovorenih tuča koje policija nije uspela da spreči.

Dimitrijevića je ubio navijač suparničkog kluba u zakazanoj tuči simpatizera Vojvodine i Partizana. On ga je hicem iz pištolja pogodio u stomak. Ubica je identifikovan, bio je u bekstvu, ali je posle uhvaćen i osuđen na 15 godina.

Mladić je hicem pogođen na futoškoj pruzi, gde je bio ugovoren obračun. S njim su u futoški Dom zdravlja dovezeni maloletni S. B. (17) iz Futoga, koji je ustreljen u vrat, kao i njegov sugrađanin Milan M. (25), koji je bio izgrižen po licu. Njih dvojica su, srećom, posle hitne lekarske intervencije spašena, ali ko zna šta je sve moglo da se desi da nije bilo stručnosti naših doktora.

A, sada, pred gostovanje Partizana Voši u 4. kolu plej-ofa Superlige koje je na programu danas (u nedelju) od 18.30, Firmaši su se setili svog nekadašnjeg kolege i druga ogromnom bakljadom, ali i podsetili celu javnost na stvari koje više nikada NE BI SMELE DA SE PONOVE!

BONUS VIDEO: UMALO DA MU JE ODŠRAFI! Loptica od 155 km/h ga udarila u PRAVO U GLAVU!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.