Delije će zbog ovoga napuniti Čair do poslednjeg mesta!
Delije, Foto: Dado Đilas

izašle cene karata!

Delije će zbog ovoga napuniti Čair do poslednjeg mesta!

Crveno-beli gostuju Radničkom u subotu od 19 sati na "Čairu"

Objavljeno: 18:19h

Poznati su termini, cene, kao i mesta na kojima će se prodavati karte za utakmicu drugog kola plej-ofa Superlige u kojoj se sastaju Radnički iz Niša i Crvena zvezda (subota, 21. april, 19 časova).

U četvrtak i petak (19. i 20. april) karte će se prodavati u biletarnici hale „Čair“ od 10 do 18 časova (Niš), kao i u TC „Stadion“ na Voždovcu, i to na info pultu tržnog centra od 10 do 22 časa.

Karte će se u četvrtak i petak prodavati i na Novom Beogradu, u prostorijama Tiketlajna (Bul. Milutina Milankovića 1, lokal 46) od 9 do 18 časova.

U petak, 20. aprila, karte će se prodavati i na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“, i to od 11 do 18 časova.

U subotu, na dan odigravanja utakmice, biletarnica hale „Čair“ biće otvorena od 10 časova pa do početka utakmice, a od 13 časova radiće i biletarnica na istočnoj tribini stadiona „Čair“.

Cene karata su sledeće:

Jug: 300 rsd; Sever: 400 rsd; (tribina sa Zvezdinim navijačima) Istok: 600 rsd; Zapad: 600 rsd; Loža: 1,500 rsd;

Prema odluci organizatora, kupovina tri i više ulaznica moguća je isključivo uz identifikacioni dokument sa fotografijom (lična karta, pasoš...), a jedno lice može kupiti maksimalno sedam ulaznica.

Kada je reč o ulaznicama, interesantno je to da je u Evropi prosek između 10 i 15 evra, dok je kod nas dosta jeftinije, ali na veliku žalost, stadioni su uglavnom više prazni nego puni.

BONUS VIDEO: Roditelji izvlače deci živu glavu u tuči na Večitom derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.