TAKO MORA! Novo oduzimanje bodova Zvezdi i Partizanu!? (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

SUPERLIGA LJUTA

TAKO MORA! Novo oduzimanje bodova Zvezdi i Partizanu!? (VIDEO)

Jasno je i zbog čega!

Objavljeno:

Na poslednjem odigranom Večitom derbiju, 157. po redu mogli smo da vidimo nove nemile scene, ovog puta ne samo među pristalicama Partizana, već između navijača oba kluba, i to na zapadnoj tribini, koja se oduvek smatrala za najmiroljubiviju.

Fudbalski savez Srbije ove i prethodnih sezona kažnjavao je Večite zbog incidenata koje su pravili njihovi najvatreniji navijače (ali i neke druge klubove iz Superlige), zatvarani su stadionu, zabranjivana gostovanja, izricane ozbiljne novčane kazne, ali to očigledno nije promenilo ništa kada su namere huligana u pitanju.

Pa tako, predsednik Disciplinske komisije FSS Žarko Stevanović je i sam konstatovao u razgovoru za Alo da nakon svega što se dogodilo pre, za vreme i posle 157. "večitog derbija" između Crvene zvezde i Partizana ni sam nema dilemu da će se u četvrtak, na redovnom zasedanju ovog tela, razgovarati o kaznama.

Stevanović ističe da kazna iz sezone 2017/18, kada su oduzeti bodovi Večitima, nije bila zbog "rata saopštenjima", već onoga što je u tim tekstovima pisalo.

- Ne, nisu kažnjeni zbog rata saopštenjima, kako su to mediji predstavili, već zbog klevete u njima. Jer, možete da objavite i hiljadu saopštenja, a da nikoga ne uvredite - rekao je Stevanović i potom potvrdio da, posle svega što je viđeno na 157. "večitom derbiju", ne bi trebalo nikoga da začudi ako DK FSS ponovo oduzme bodove crveno i crno-belima. - Postoji mogućnost i takve kazne - predsednik Disciplinske komisije FSS, Žarko Stevanović za "Alo".

Šta će se odigrati u četvrtak ostaje nam da vidimo, a do tada možemo samo da nagađamo šta će se dogoditi. U svakom slučaju, to oduzimanje bodova ne bi trebalo da ima veliki uticaj na krajnji rasplet.

BONUS VIDEO: Roditelji izvlače deci živu glavu u tuči na Večitom derbiju

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.