JEDVA IM IZVUKLI ŽIVE GLAVE! Pogledajte kako su roditelji spašavali decu od huliganskog pira na Večitom derbiju! (VIDEO)
Tuča na 157. Večitom derbiju, Foto: Dado Đilas

GLEDAJ, SRBIJO!

JEDVA IM IZVUKLI ŽIVE GLAVE! Pogledajte kako su roditelji spašavali decu od huliganskog pira na Večitom derbiju! (VIDEO)

Kada neko odvede dete na "svetkovinu srpskog fudbala", obično se odluči da kupi najskuplju kartu za zapadnu tribinu, jer se tamo gotovo nikada ne događaju incidenti... Ovog vikenda se i to promenilo

Objavljeno: 12:34h

U subotu je odigran 157. Večiti derbi, na kom je Crvena zvezda slavila nad Partizanom rezultatom 2:1 i na taj način pobegla na devet (odnosno deset) bodova u trci za titulu šest kola pred kraj tzv. plej-ofa.

Međutim, umesto da svi pričamo o majstoriji Nemanje Nece Radonjića iz prvog poluvremena, ili prilično grubom fudbalu iz drugog, društvene mreže bruje od komentara uplašenih roditelja koji su morali da deci izvlače žive glave tokom tuče koja je na zapadnoj tribini izbila sredinom drugog poluvremena, a koja je isprovocirana velikim crveno-belim falusom od balona napravljenim kako bi isprovocirao upravu Partizana.

U tuči su učestvovali oni ljudi koji se smatraju simpatizerima klubova, dakle, ne grotlo navijača (huligana), već oni koji na meč dolaze da mirno, sa prijateljima, uz semenke gledaju dešavanja na terenu, povremeno "napljuju" sudiju i eventualno opsuju golmana kada loše interveniše.

Sukob je trajao dobrih pet minuta, sve dok policija nije silom najurila navijače Partizana sa tog dela tribine, a Zvezdine poterala malo prema Severu.

Jedno dete je čak završilo i u Urgentnom centru, o čemu smo već pisali.

A, pogledajte kako izgleda kada ogroman broj uspaničenih roditelja pokušava da spasi svoju decu od letećih stolica, baklji, topovskih udara, upaljača i ko zna još čega tokom tuče na Zapadu Marakane.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.