ISTORIJSKA SLIKA: 3 razjedinjene frakcije Grobara, Kimijeva ekipa stigla poslednja, zna se razlog zašto je istok prazan! (FOTO) (VIDEO)
Tri razjedinjene frakcije Grobara na 157. Večitom derbiju, Foto: Espreso

Neobični snimci sa Marakane

ISTORIJSKA SLIKA: 3 razjedinjene frakcije Grobara, Kimijeva ekipa stigla poslednja, zna se razlog zašto je istok prazan! (FOTO) (VIDEO)

Zanimljivo je iz ptičje perspektive posmatrati stadion "Rajko Mitić" tokom derbija

Objavljeno: 19:22h

Neobična situacija sa navijačima Partizana na 157. Večitom derbiju dobila je i svoju priču u slici i snimku.

Tri različite i posvađanje grupe Grobara nalaze se takoreći na tri različite tribine i odvojene su jedne od drugih, kako ne bi došlo do međusobnog sikoba među njima kao na onom prethodnom meču između Crvene zvezde i Partizana.

Takozvana vladajuća i glavna grupa Grobara na južnoj tribini je smeštena u centralnom delu juga na stadionu "Rajko Mitić", odmah ispod semafora, i oni su prvi u pratnji policije ušli na stadion.

U kavezu na između južne i istočne tribine, koja deluje sablasno prazno nalaze se "Zabranjeni", a poznat je i razlog zašto je ostatak istočne tribine prazan.

Istočna tribina na Marakani je maltene prazna ali za to postoji razlog
Istočna tribina na Marakani je maltene prazna ali za to postoji razlogfoto: Espreso

Iz Crvene zvezde su potvrdili da ta tribina nije ni puštana u slobodnu prodaju iz bezbednosnih razloga jer je prethodnih godina upravo na njoj bilo situacija kada su planjavali incidenti.

Na njoj su samo oni koji imaju sezonske ulaznice i sponzori kluba.

I na kraju, u kavezu na između južne i zapadne tribine su smešteni navijači koje predvodi Miloš Radisavljević Kimi, a koji se nazivaju "Partizanovci" i uglavnom su sastavljeni od podgrupa "Jang bojs" i "Vandal bojs".

Njima je danas inače bilo zabranjeno okupljanje na stadionu u Humskoj gde se okupljaju sve ostale pristalice Partizana pred Večiti derbi, već su to morali da urade na SC Banjica i da se odatle spuste.

Oni su poslednji ušli na stadion.

BONUS VIDEO: Atmosfera na tribinama pred 157. Večiti derbi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.