TUČA DELIJA I GROBARA! NJIH 50 ISKASAPILO MAČETAMA NAVIJAČA: Lekari mu se bore za život!
Delije i Grobari, Foto: Saša Pavlić Koky

Espreso saznaje

TUČA DELIJA I GROBARA! NJIH 50 ISKASAPILO MAČETAMA NAVIJAČA: Lekari mu se bore za život!

Portparolka Hitne pomoći, Nada Macura, je saopštila za naš portal da je nesrećni mladić trenutno na reanimaciji

Objavljeno: 17:50h

Uprkos tome što su jake policijske snage bile raspoređene na Autokomandi i u njenoj okolini, ipak je došlo do navijačkog okršaja, u kome je teže povređen jedan mladić.

U sukobu koji se dogodio između Delija i Grobara uoči mečeva koje dva tima igraju na svojim stadionima, najgore je prošao 29-godišnji Č.B, i on se nalazi na reanimaciji u Urgentnom centru.

Nastradao je u okršaju hladnim oružjem, pošto su na njegovom telu vidljive posekotine i povrede od noževa i mačeti, a prema informacijama koje smo dobili od portparolke Hitne pomoći Nade Macure, napalo ga je oko 50 navijača suprotnog tabora.

- Incident se dogodio nešto pre 16 časova u ulici Gospodara Vučića gde je oko 50 osoba napalo mladića. Oni su mu naneli teške povrede ruke i glave mačetom. Nesrećni mladić je u Urgentni centar primljen oko 16:07 i odmah je prebačen u salu na reanimaciju. Lekari mu se trenutno bore za život - saopštila je Nada Macura.

Obilo se o glavu rukovodstvu Superlige koja je stavila da se sve utakmice poslednjeg kola ligaškog dela takmičenja igraju u isto vreme, a nije razdvojila domaćinstva Zvezde i Partizana, već su obe ekipe domaćini u ovim mečevima, što je od početka stvorilo rizik od mogućih sukoba navijača pošto se stadioni dva kluba nalaze na samo nekoliko stotina metara razmaka.

Ulica u kojoj se dogodio nemili incident je od naša dva najveća stadiona udaljena oko 15 minuta peške.

foto: Printscreen/Google Maps

Espreso je na mogućnost sukoba već upozoravao tokom dana.

BONUS VIDEO: Navijači Zvezde prave Argentinu na meču sa Mornarom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.