INVAZIJE NA TERENE ŠIROM SVETA: Žvaka za Ronalda, Bane ikona Srba i Nigerijaca, a otkačeni Tunižani poskidali i golove! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters, Profimedia

samo takav provod!

INVAZIJE NA TERENE ŠIROM SVETA: Žvaka za Ronalda, Bane ikona Srba i Nigerijaca, a otkačeni Tunižani poskidali i golove! (FOTO) (VIDEO)

Navijači su iskoristili priliku da na "nebitnim" mečevima posete svoje omiljene igrače, slikaju se sa njima, pa čak i da ih poljube

Objavljeno:

Reprezentativna pauza nam je donela dosta interesantnih rezultat, ali i dešavanja, poput prekida utakmica.

Navijači su iskoristili priliku da na "nebitnim" mečevima posete svoje omiljene igrače, slikaju se sa njima, pa čak i da ih poljube!

Rešili smo da izdvojimo sva uletanja na teren koja su se dogodila u poslednjih nekoliko dana, koliko je trajala pauza kada su se nacionalne selekcije "oštrile" za Mundijal.

1. Na meču Portugala i Holandije, par navijača je došlo do Kristijana Ronalda, a jedan ga je i poljubio. Hladnokrvni igrač Reala je kako tako ispoštovao nezvane goste.

2. Posle meča Tunisa i Kostarike, domaći navijači su uleteli na teren, skidali golove, palili baklje i divljali po terenu.

3. Na meču Kolumbije i Australije u Londonu došlo je do uletanja navijača na teren, ali ni blizu tako strašnog kao na primeru iznad.

4. Za kraj, utakmica između Srbije i Nigerije, u kojoj je naša reprezentacija slavila sa 2:0. Navijači nisu odoleli da posete igrače posle pobede.

BONUS VIDEO: Izjava navijača Srbije koji je došao u Kovilovo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.