UŽAS! TRAGEDIJA! Huliganski obračun Španaca i Rusa u Bilbau, ima mrtvih! (VIDEO)
Tuča navijača Spartaka i Bilbaa, Foto: Printscreen/Youtube

neljudi

UŽAS! TRAGEDIJA! Huliganski obračun Španaca i Rusa u Bilbau, ima mrtvih! (VIDEO)

Španska policija nije uspela da spreči nerede i opšti haos

Objavljeno: 23:07h

Užasne scene stižu sa ulica Bilbaoa, pošto je došlo do velike tuče navijača Atletika i moskovskog Spartaka, a jedan policajac preminuo je u bolnici usled problema sa srcem, pišu "Marka" i "AS".

Španska policija nije uspela da spreči nerede i opšti haos koji su izazvali huligani koji bodre pomenuta dva tima. Do sada je uhapšeno pet osoba – dva Španca i tri navijača Spartaka, a četiri su povređene – jedan policajac i tri Rusa.

Takođe, policajac koji je bio na zadatku je doživeo srčane probleme i preminuo je po dolasku u bolnicu, pa je utakmica na "San Mamesu" imala tragičan uvod.

Inače, tuču su započeli gostujući navijači, ali pristalice oba kluba su počeli da se gađaju flašama, da bi malo kasnije staklene boce zamenili bakljama. I to nije bilo sve, već su koristili vatromet koji je leteo na sve strane...

Tuča navijača u Bibauu
Tuča navijača u Bibauufoto: Reuters

Pre ovog incidenta, ruski huligani su takođe pravili probleme blizu regionalene televizijske stanice „ETB“, ali policija ih je ubrzo smirila. Nažalost, to nije bilo dovoljno da se izbegne tragedija.

BONUS VIDEO: Grobari bodre igrače posle poraza od Viktorije u Plzenju

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.