PREDRATNO STANJE U MOSKVI! Delije, Fratrija i Armejci su paklena kombinacija, ovo se nije desilo ni u Srbiji! (FOTO) (VIDEO)
Navijači CSKA iz Moskve u Beogradu, Foto: Filip Plavčić

ruska policija spremila brutalnu reakciju

PREDRATNO STANJE U MOSKVI! Delije, Fratrija i Armejci su paklena kombinacija, ovo se nije desilo ni u Srbiji! (FOTO) (VIDEO)

Ljudi, nije šala... Vanredno stanje!

Objavljeno: 17:39h

Utakmicu između CSKA i Crvene zvezde na moskovskoj "VEB areni" obezbeđivaće 3.700 ljudi!

Rusi ništa ne prepuštaju slučaju. Ne žele da dozvole ni promil šanse da dođe do incidenata na revanšu šesnaestine finala Lige Evrope između "armejaca" i crveno-belih iz Beograda.

Delije
Delije foto: Dado Đilas

Na stadionu i oko njega naći će se 800 pripadnika policije, uključujući i službu sa psima, zatim 1.700 vojnika iz Federalne službe nacionalne garde i 1.200 redara. Ovo su nezapamćene cifre čak i za Srbiju, pa i ceo Balkan.

Za sada nema zvaničnih informacija oko eventualnog dolaska navijača Zvezde, koje će, ako stignu u Moskvu, sigurno "pojačati" njihova "braća", pristalice Spartaka. Međutim, za očekivati je da će crveno-beli imati podršku s tribina.

Kapacitet "VEB arene" je 30.000 mesta, a do sada je prodato 16.000 ulaznica.

Ni ne čudi što je ruska policija spremila pravu silu, pošto niko ne bi želeo da gleda scene kao ove na narednom video klipu.

BONUS VIDEO: Prepucavanje Grobara posle utakmice u Nišu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.