POZNATO KO JE PREŠKRABAO GROBARSKE MURALE! Huligani napali i nedužne svedoke, umalo da strada bračni par! (FOTO)
Foto: Ilustracija/Petar Lazović

STRAVIČNO

POZNATO KO JE PREŠKRABAO GROBARSKE MURALE! Huligani napali i nedužne svedoke, umalo da strada bračni par! (FOTO)

Ovaj čin ne može se nazvati vandalskim, već divljačkim... Sramotno ponašanje za nekoga ko ima 21 godinu

Objavljeno:

Nove i šokantne informacije vezane za prežvrljavanje grobarskih murala u Beogradu.

Bračni par u centru glavnog grada Srbije našao se na meti huligana i delinkvenata koji su u noći između petka i subote prefarbali sve murale strastvenih partizanovaca u centru prestonice.

Kako "Novosti" saznaju, muž i žena napadnuti su u Ivan-begovoj ulici, kod murala pokojnog košarkaša crno-belih Harisa Brkića! Jedan od mladića (21) iz grupe koja je crnom farbom zacrnila ovog, ali i druge crno-bele idole, uhapšen je zbog nasilničkog ponašanja i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a bračni par, srećom, prošao je sa lakšim povredama.

Policiji je oko sat vremena posle ponoći prijavljena tuča u Ivan-begovoj ulici, upravo na jednoj od lokacija gde su se nalazili ovi jedinstveni murali.

Beograđanin koji živi u ovom delu grada primetio je, kako saznaju Novosti, grupu od desetak mladića kod zida sa Brkićevim likom, za koje je pomislio da mu kradu motor koji je bio parkiran u blizini. Prišao im je i uzviknuo "šta radite oko mopeda", kada ga je nekoliko njih tada napalo. Iz stana je na ulicu izašla zatim i njegova supruga, da bi dvojica huligana nasrnula i na nju i nanela joj lakše telesne povrede! Grupa se ubrzo razbežala, a policija je, nedugo zatim, uhvatila jednog od njih.

- Muškarca starosti 62 godine napalo je više osoba. Brzom akcijom policije pronađeno je vozilo kojim su pobegli, a ubrzo je u Policijsku upravu Beograd priveden jedan mladić (21), koji se sumnjiči za nasilničko ponašanje. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati - potvrdili su za "Novosti" iz MUP.

BONUS VIDEO: Novica Veličković posle meča Partizan - Cibona

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.