KIMI SE VRATIO I REKAO SVE ŠTO NIKO NIJE! Bris Taton nije ubijen, Sale Mutavi nije nikakav NAVIJAČ, a sami smo krivi što su nam DELIJE na tribini! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

BEZ DLAKE NA JEZIKU

KIMI SE VRATIO I REKAO SVE ŠTO NIKO NIJE! Bris Taton nije ubijen, Sale Mutavi nije nikakav NAVIJAČ, a sami smo krivi što su nam DELIJE na tribini! (FOTO) (VIDEO)

On nije ubijen, izgubio je nesrećnim slučajem život. To je jedna od stvari zbog čega je došlo do ovoga što se dešava...

Objavljeno:

Miloš Radisavljević Kimi nekadašnji vođa navijača Partizana, tj. grupe Alkatraz, prošle nedelje se ponovo vratio na južnu tribinu, ali ovoga puta sa frakcijom u kojoj se nalaze grupe Jang Bojs i Vandal Bojs.

On je gostovao u emisiji Balkan Info i ispričao neke stvari vezane za navijačke aktivnosti navijača sa Juga.

NAVIJAČKE PESME NA KOJE SE SEČE: Šta je obožavao da povede pokojni vođa Delija, a koje stihove su pevali Grobari pola sata posle meča sa PAO?! (VIDEO)

Razgovor je započeo o tome zašto se vratio na tribinu, i zašto je to toliko burno propraćeno u medijima.

- Glupo je što su mediji preneli moj povratak ispred rezultata Partizana. Rezultat je mnogo važniji. To je razlog što smo mi bili tu, da pomognemo u toj pobedi. Cela hala je navijala sa nama i nosili smo Partizan do pobede. Bilo je prozivki jer smo hteli da stavimo do znjanja o čemu se radi. Koliko je nekim navijačima bilo lepo tamo bežali su ka nama - i zatim u dahu nastavio

- Želim da kažem braći Grobarima da ne slušaju više laži. Sve je moglo da se vidi ko stoji tamo, ko je ovde. Nećemo nikakv rat, nemamo problem ni sa jednim navijačem Partizana koji je na drugoj strani, nama su problem samo tih pet- šest ljudi tamo. Mnogi pričaju "Vratio se Kimi", ja sam nebitan, ne radi se o meni, ako neko dolazi zbog mene ne mora. Mi dolazimo zbog Partizana - izjavio je Radisavljević

Dotakla se i tema o pokojnom Saletu Mutavom kao i o majicama koje su fudbaleri Partizana obukli na meču protiv Voždovca nekoliko dana posle njegovog ubistva.

- To je katastrofa. To nije trebalo da se uradi. Izgubili su život navijači koji su mnogo ostavili na Jugu pa se nisu nosile majice sa njihovim likom, a nosila se majica čoveka koji je tu došao pre tri meseca i nema veze sa Partizanom. Nemam pojma ko je naredio igračima da nose te majice

Da li se tolerišu prelasci sa Zvezdinog severa na Partizanov jug, među Grobare?

- Mi smo istolerisali prelazak davno, ali to je jako loše i to ne treba da se dozvoljava. Ne bi smelo da takav lik postane vođa navijača, ali su ti nazovi preletači postali vođe.

foto: Dado Đilas

Kimi je naveo da postoje navijači koji sarađuju za policijom i ocenio da je to jedna velika sramota, kao i da se zna koji su to ljudi, i da se upravo on bori protiv takvih "navijača".

Što se tiče ubistva francuskog navijača Brisa Tatona septembra 2009. godine, Radisavljević je izjavio sledeće:

- On nije ubijen, izgubio je nesrećnim slučajem život. To je jedna od stvari zbog čega je došlo do ovoga što se dešava. Jug bi sad bio navijački deo i u vasioni. Svi svedoci kažu da je on sam skočio sa visine, nije ga niko bacio.

Podržava privatizaciju klubova, ali sa nekim normalnim ciljevima bez nelogičnih prohteva budućih vlasnika.

- Jesam za to, ali da bude ograničena da ne može da dođe bilo ko da kupi klub. Da ne bude ko u Kardifu da dođe posle 120 godina i promeni boje kluba. Mora ozbiljno to da se uradi, da ne dođe neko da izgradi stadion u Batajnici, a da tamo gde je sad stadion da gradi zgrade.

Ceo intervju možete pogledati ovde:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.