CRNI DANI U HUMSKOJ ULICI! UEFA donela odluku o navijačima pred utakmicu Partizan - Viktorija! (FOTO)
Sudija i Grobari na Ligi Evrope, Foto: Dado Đilas

GORE NIJE MOGLO

CRNI DANI U HUMSKOJ ULICI! UEFA donela odluku o navijačima pred utakmicu Partizan - Viktorija! (FOTO)

Članovi Disciplinske komisije UEFA merili su težinu propusta u organizaciji utakmice Partizan - Jang bojs, a sada su je i "izmerili"...

Objavljeno: 15:08h

Partizan će češku Viktoriju Plzen 15. februara uveče u prvoj utakmici šesnaestini finala Lige Evrope, dočekati pred praznim tribinama stadiona na Topčiderskom brdu, a i ukoliko prođe u naredno kolo, i tamo će biti zabranjeni navijači na meču u Humskoj. To je odluka Disciplinske komisije UEFA koja je srpskog šampiona, ponovo stavila u podređen položaj pred jedan od najvažnijih mečeva u novijoj istoriji kluba.

Grobari na Ligi Evrope (Partizan - Jang Bojs)
Grobari na Ligi Evrope (Partizan - Jang Bojs)foto: Dado Đilas

Članovi Disciplinske komisije UEFA merili su težinu propusta u organizaciji utakmice Partizan - Jang bojs, koja je crno-bele i lansirala u šesnaestinu finala Lige Evrope. Nažalost, po Partizan izmerili su najteže!

Prekinut je katastrofalni niz: Partizan oscilirao, ali savladao Zadar u proključalom Pioniru! (VIDEO)

Crno-belima je presuđeno po izveštaju delegata koji je zabeležio skandiranje „Srbija, Srbija“ i „Živela kraljevina Srbija“ kao rasističke uvrede (sramno prim.aut.), za korišćenje pirotehnike, zbog zakrčenih prolaza, ulaska na teren jednog lica i transparenta „Nek je tvojoj majci hvala“, posvećenog haškom osuđeniku Ratku Mladiću, ali za koji iz kluba tvrde da je UEFA znala još nekoliko dana pre utakmice.

Samo tokom ove polusezone crno-beli su kažnjeni sa 146.000 evra i dve utakmice igranja pred praznim tribinama stadiona u Humskoj zbog političkih poruka i šovinizma na mečevima s podgoričkom Budućnošću i Olimpijakosom.

NOVI SUKOB GROBARSKIH FRAKCIJA: Utakmica Partizan - Zadar je poprište novog huliganskog obračuna! Pominju se i Delije! (VIDEO)

Nažalost, izgleda da ćemo prisustvovati još jednoj sablasnoj večeri u Humskoj ove sezone... Inače, kako MONDO prenosi, kazna bi trebalo da bude čak i gora nego dosad - da crno-beli na nekoliko utakmica nemaju pravo prodaje karata.

BONUS VIDEO: Košarkaši Partizana pozdravljaju obe frakcije Grobara posle meča sa Zadrom

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.