OBJAVILI LIČNE KARTE NAPADAČA! Oglasili se Grobari posle krvoprolića na Jugu! (FOTO)

izneli svoju stranu

OBJAVILI LIČNE KARTE NAPADAČA! Oglasili se Grobari posle krvoprolića na Jugu! (FOTO)

Njihov post prenosimo u celosti

Objavljeno: 17:52h

Nezapamćen skandal odigrao se na tribinama stadiona Partizana tokom 156. Večitog derbija kada je izbio krvavi sukob između dve frakcije Grobara.

SMENJEN DRAGAN TODORIĆ! (FOTO)

Navijači crno-belih su se oglasili na Fejsbuku i istakli su da su bili na meti "hrvatskih plaćenika i domaćih izdajnika".

Njihov post prenosimo u celosti.

DA JE MARGARET TAČER NA VLASTI U SRBIJI, HULIGANA NE BI BILO U ROKU OD 24 SATA: Zašto VLADA SRBIJE kleči pred DIVLJACIMA? (FOTO) (VIDEO)

- Da se dalje ne bi širile dezinformacije Južna Tribina sada se oglašava. Juče je u toku derbija napadnut Jug (ne samo Alkatraz nego i ostale grupe) od strane domaćih izdajnika i hrvatskih plaćenika. Priče kako je Jug napadnut zbog paljenja zastava Jang bojs i Vandal bojs su netače, zastave su stajale gde i ostale i nisu zapaljene. Ta priča da su zapaljene je laž i služila je samo kao paravan za napad i dalje kriminalne i političke igre. Ovo su hrvati koji su plaćeni da dođu da napadnu Jug i Grobare - stoji na stranici "Južna Strana", a uz to su okačene i fotke huligana, kao i lična karta jednog od njih.

HRVATI UČESTVOVALI U IZAZIVANJU NEREDA NA JUGU: Prepoznata dva viđenija Splićanina, došli su u pomoć pučistima! (FOTO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.