HOĆE LI KONAČNO RASKINUTI?! Navijači Milana brutalnim transparentom izvređali Donarumu, mladi golman briznuo u plač! (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA/Daniel Dal Zennaro

NEMILE SCENE U ITALIJI

HOĆE LI KONAČNO RASKINUTI?! Navijači Milana brutalnim transparentom izvređali Donarumu, mladi golman briznuo u plač! (FOTO) (VIDEO)

Morao je da ga teši Leonardo Bonući

Objavljeno:

Na meču Kopa Italije između Milana i Verone, navijači Milana pokazali su Donarumi da za njega nema budućnosti u klubu sa San Sira.

Posle informacija da je golman pisao klubu i tvrdio da je potpisao ugovor pod psihološkim pritiskom, i da bi mogao da na sudu dobije slobodu, odnosno da napusti Milan kao slobodan igrač, jasno je šta sledi.

ZAŠTO JE IZBIO HAOS NA JUGU? Policija izvela 6 skroz golih navijača, jedni tvrde da su INFILTRIRANE DELIJE, a drugi da je grupa Grobara htela da preuzme tribinu!? (VIDEO)

A, evo i šta je pisalo na transparentu koji je okačen među najvatrenijim pristalicama.

- Psihološko nasilje, šest miliona po sezoni i ugovor za brata parazita? Sada je dosta, odlazi - pisalo je na transparentu.

ESPRESO SAZNAJE: Evo kakvo je stanje TEŠKO POVREĐENOG navijača Partizana!

A, očigledno da ovaj dečko rođen 1999. godine ne može da se nosi sa tolikim pritiskom, pošto je u svlačionici posle meča briznuo u plač.

Leonardo Bonući je morao da ga teši.

BONUS VIDEO: Tuča Grobara bakljama na 156. Večitom derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.