IZNENAĐENJE NA TRIBINAMA U HUMSKOJ: Nemci bodre Partizan, ali otkud na stadionu obeležje stranih navijača koje Grobari ne podnose iz dna duše! (FOTO)
Foto: Espreso

otkud sad to?

IZNENAĐENJE NA TRIBINAMA U HUMSKOJ: Nemci bodre Partizan, ali otkud na stadionu obeležje stranih navijača koje Grobari ne podnose iz dna duše! (FOTO)

E ovo je već prilično neočekivani momenat na 156. večitom derbiju

Objavljeno:

Uobičajeno je sada već da srpski Večiti derbi privlači strane navijače i fudbalske simpatizere, jer je to uvek jedna od najvatrenijih utakmica na svetu, koju svaki fudbalski zaljubljenik mora makar jednom odgledati uživo.

E sada, dok postoje oni strani navijači koji su u bratskim odnosima sa Grobarima, odnosno, Delijama, postoje i oni koji su manje agresivni i moglo bi se reći samo simpatizeri, ali koji vole fudbal i žele da vide uživo tu najveću utakmicu srpskog fudbala o kojoj su toliko puta čitali i sa kojih su gledali bezbroj klipova na internetu.

foto: Espreso

U takvu grupu spada dvadesetak navijača Šalkea i Magdeburga, dva nemačka bratska tima, koji su sa svojim obeležjima došli u Humsku da bi podržali Partizan i posmatrali uživo ovaj meč.

Njihov razlog za to jeste što imaju prijatelje iz Maribora koji su Grobari i koji su ih doveli na utakmicu.

foto: Espreso

Ono što je interesanto jeste da među šalovima i zastavama Šalkea i Magdeburga smo videli i šal Sevilje, što je veliko iznenađenje, s obzirom na to da su navijači Sevilje omraženi kod Grobara, jer su ih prilikom meča u Ligi Evrope u Španiji napali i tada oteli zastavu jedne podgrupe Grobara.

BONUS VIDEO: Miroslav Đukić uoči 156. Večitog derbija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.