Marakana odavno ne pamti ovakvo divljanje gostujućih navijača! Delije će zapamtiti Divljim hordama ovo paljenje stadiona! (VIDEO
Foto: Espreso

Pamtiće im ovo Delije

Marakana odavno ne pamti ovakvo divljanje gostujućih navijača! Delije će zapamtiti Divljim hordama ovo paljenje stadiona! (VIDEO

Osim što su gađali bakljama protivničke navijače i igrače i što su lomili stolice, na kraju su prekardašili sa paljenjem istih

Objavljeno:

Navijači Kelna su se baš potrudili da ostave loš utisak u Beogradu i da ostanu upamćeni po svom huliganskom ponašanju.

UŽASNE PROZIVKE NAVIJAČA KELNA! Psovali Delije na srpskom, a onda je usledio brutalan odgovor! (VIDEO)

Nije im bilo dovoljno što su tokom meča bakljama gađali navijače Zvezde i ubacivali ih na teren, kada su mogli i jednog dečaka da pogode i osakate za ceo život, nego su nastavili da prave haos i po završetku meča.

NISU MOGLI DA PODNESU DIVLJANJE NEMACA: Okršaj Delija s juga i navijača Kelna! (VIDEO)

Dok su čekali posle utakmice da se isprazni stadion i potom da ih policija izvede sa tribine, onaj najozloglašeniji deo navijača "jarčeva" je počeo da pali stolice na Marakani.

SKANDAL! Navijači Kelna umalo da ubiju dete bakljom! (VIDEO)

Mnoge je ova scena podsetila na neke scene ranijih godina iz srpskog fudbala, kada su navijači Zvezde i Partizana međusobno jedni drugima palili stadione na Večitim derbijima.

ZVEZDAŠ DO KOSKE! KAD JE SRNIĆ DAO GOL, NJEGOVO SRCE NIJE IZDRŽALO: Poznato je kako se dogodila tragedija na meču Zvezda - Keln!

U svakom slučaju, verujemo da je delegat UEFA zabeležio i ovaj incident nemačkih huligana i da će se preduzeti konkretne mere. Znamo da bi srpski klubovi snosili posledice da su njihovi navijači se ponašali ovako na nekom gostovanju u Evropi.

BONUS VIDEO: Koreografija Delija za meč sa Kelnom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.