NEMCI VEĆ OKUPIRALI BEOGRAD: Svud po gradu su ostavljali svoje tragove, a overili su i Pobednika svojim obeležjima! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen/Instagram/alerscher

Samo da prođe bez incidenata

NEMCI VEĆ OKUPIRALI BEOGRAD: Svud po gradu su ostavljali svoje tragove, a overili su i Pobednika svojim obeležjima! (VIDEO)

Pristalice "jarčeva" su svuda po gradu obeležavali mesta na kojima su boravili

Objavljeno: 09:16h

Još u sredu tokom dana navijači Kelna su počeli da okupiraju srpsku prestonicu, možemo zaključiti na osnovu onoga što se može naći na društvenim mrežama.

BRATSKI OKRŠAJ ILI ĆE BEOGRAD BITI RATNA ZONA: Oni su ispali iz LŠ u LE i čekaju Partizan, a nadamo se i Zvezdu! (FOTO)

Crvena zvezda i Keln igraju utakmicu poslednjeg kola Lige Evrope na stadionu "Rajko Mitić", a njihov direktan susret odlučiće koji će od dva tima igrati i na proleće u ovom takmičenju.

A post shared by @cologne_picture on

Još odavno, kada su izvučene grupe i počela prodaja paketa karata, bilo je poznato da je veliki broj nemačkih navijača kupio ulaznice za poslednji meč grupne faze u Beogradu.

A post shared by Rei Cki (@rei.cki) on

Sa Marakane su poručili da očekuju da ih ne bude više od 5 hiljada, dok neke informacije kažu da bi moglo da ih bude hiljadu više.

A post shared by Rösti (@alerscher) on

Veliki broj pristalica "jarčeva" je već u sredu stigao u Beograd i "overio" pabove, pivnice, ali i neke delove grada na kojima su ostavili svoja obeležja poput Kalemegdana i Beogradskog pobednika.

A post shared by @holly1702 on

BONUS VIDEO: Izjava Vladimira Štimca tokom meča Srbija - Austrija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.