PRED ZVEZDOM JE OZBILJAN PROBLEM: Crveno-beli ovde ne smeju da naprave ni najmanju grešku na meču protiv Kelna!
Foto: Dado Đilas

Može baš skupo da košta

PRED ZVEZDOM JE OZBILJAN PROBLEM: Crveno-beli ovde ne smeju da naprave ni najmanju grešku na meču protiv Kelna!

Delikatan zadatak u organizaciji susreta jeste pred Zvezdom, redarskom službom i policijom

Objavljeno:

Crvena zvezda je naišla na izuzetno delikatan problem u organizaciji utakmice protiv Kelna, koja odlučuje koji će od ta dva kluba proći grupnu fazu i na proleće igrati u 1/16 finala Lige Evrope.

Razlog za to su navijači nemačkog kluba, njih između 500 i 700, koji su još u septembru kupovali ulaznice za ovaj meč i premašili mnogo onaj standardni kontigent karata koji sleduje gostujućem timu.

Očekuje se da čak oko 6.000 pristalica "jarčeva" dođe na Marakanu, a problem je što je određeni broj njih kupio ulaznice i za druge tribine, a ne za južnu na kojoj bi trebalo da budu smešteni.

foto: AP

Zato kako ne bi došlo do mogućih incidenata, svi navijači nemačkog kluba bez obzira za koju tribinu poseduju ulaznice biće usmereni ka južnoj tribini, zbog čega se u prodaji i nije našao određeni kontigent ulaznica za jug.

U svakom slučaju pred policijom i redarskom službom biće izuzetno delikatan zadatak - da spreče i reaguju na bilo kakvu najavu incidenta, a ne daj bože, da do samog incidenta ili bilo kakvih nereda dođe.

BONUS VIDEO: Dejan Todorović posle pobede nad Gruzijom

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.