OVAKO JE BILO POSLEDNJI PUT PRE 46 GODINA! Da li ova informacija treba da zabrine Delije pred meč decenije? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

biće napeto!

OVAKO JE BILO POSLEDNJI PUT PRE 46 GODINA! Da li ova informacija treba da zabrine Delije pred meč decenije? (FOTO) (VIDEO)

U slučaju remija u Beogradu, Arsenal u Londonu treba da savlada BATE ili i on odigra nerešeno...

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak igraju najbitniji meč u novijoj istoriji.

Izabranici Vladana Milojevića su na korak od toga da dočekaju proleće u Ligi Evrope, za šta im je potreban trijumf u poslednjem kolu grupne faze protiv Kelna kako bi sigurno obezbedili ono o čemu sanjaju.

Trener poslao špijuna pred meč sa Zvezdom, ali ga je njegov izveštaj ostavio bez teksta: Na***ali smo! (VIDEO)

U slučaju remija, Arsenal u Londonu treba da savlada BATE ili i on odigra nerešeno.

Kapacitet "Marakane" je 52 hiljade, a čak šest će biti rezervisano za gostujuće navijače, tvrdi Zvezdin direktor stadiona Miki Ćorović.

foto: Dado Đilas

- Biće pune tribine, a nije šala organizovati utakmicu za tako veliki broj ljudi, koji će praktično stajati. U mojoj karijeri, a na stadionu sam praktično od njegovog otvaranja, ovo će biti druga najveća poseta gostujućih navijača. Samo je 1971. bilo više, kada je gostovao Panatinaikos. Tada je bilo mnogo Grka koji su studirali u Beogradu i na meču ih se okupilo oko 7.000. Bio je otvoren ceo jug - istakao je Ćorović i potvrdio informaciju vezanu za navijače Kelna, prenosi "Alo".

ZABORAVITE OVAJ PRIZOR! Zvezda dobija potpuno novu Marakanu, stadion će izgledati SVETSKI! (FOTO)

- Na naš stadion može da se smesti 52.000 gledalaca, što znači da Kelnu prema propizicijama UEFA, sleduje 2.600 ulaznica, odnosno pet posto od kapaciteta. Međutim, Nemci su kupovali karte i putem interneta. Da su rezultati bili drugačiji, da je Keln izgubio šanse za prolaz, verovatno ih ne bi toliko najavilo dolazak. Ovako, očekujem da ih bude 6.000 - rekao je Ćorović i otkrio da se Kelnove pristalice neće nigde zadržavati, već da će doći direktno na stadion.

- Nemce ćemo da stavimo pod kontrolu još od granice. Ti koji organizovano dolaze okupljaće se u susednoj državi, pa čim dođu na našu granicu, preuzeće ih naše službe. Sprovešće ih do stadiona, odgledaće meč, a onda nazad do granice uz maksimalnu kontrolu. Ne postoji drugi način - rekao je Ćorović.

GOTOVO JE! ZEMLJOTRES U KELNU PRED ZVEZDU!

BONUS VIDEO: Čišćenje snega na stadionu Partizana

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.