Grobari iscrtali novi mural na Novom Beogradu! (FOTO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

da se ne zaboravi

Grobari iscrtali novi mural na Novom Beogradu! (FOTO)

Tokom proleća 2017. godine, dogodio se tragičan događaj na Novom Beogradu, život je izgubio klinac 1999. godište, u sukobu Grobara i Delija... A, cela priča je sada dobila novu stranicu

Objavljeno: 20:50h

Osvanuo je novi mural (grafit, crtež) na Novom Beogradu i to u naselju Ivana Ribara, u kojem je pre oko pola godine ubijen jedva punoletni pripadnik navijača Partizana Demir Jukić, u okršaju Grobara i Delija.

Crno-bela navijačka grupa koja u ovom kraju ima veliki broj pripadnika, pokazala je da ne zaboravlja svog tragično nastradalog prijatelja, tako što je ceo zid zgrade oko koje je sve i počelo ofarbala u crno i u sred te crnine nacrtala njegovo lice.

foto: Espreso.co.rs

Upravo zbog ove zgrade je i nastao ceo sukob, kada su navijači Zvezde prekrečili standardne grobarske grafite, koji još od 90-ih godina "krase" zidove bloka 72. Posle toga, i Grobari su se latili četke i farbe, prekrečivši neke crveno-bele grafite, što je prouzrokovalo pravi mali rat završen, nažalost, krvavim epilogom.

Što nisu smeli Zvezda i Partizan smeo je klub iz Novog Sada! (FOTO)

A, onda, nekoliko meseci posle svega, kada su zgrade potpuno prekrečene, Grobari su ih opet ispunili svojim standardnim nacrtima, koje meštani, kako saznaje Espreso, nisu ni primećivali (navikli ljudi da su im zgrade u tim bojama već 20-ak godina).

foto: Espreso.co.rs

ILIEV JAVNO O SVEMU! Hoće li košmar Grobara postati java? Ostaje li Tavamba, dolaze li Mitrogol i Raća Petrović? (FOTO)

UŽASNE SCENE! Navijači PAOK-a napali migrante u Atini! (FOTO)

Posle 20 minuta tišine Grobari su razvili šetalicu na Jugu, a i istok i zapad su im aplaudirali zbog toga! (FOTO) (VIDEO)

BONUS VIDEO: Vulićević sa Grobarima vodi navijanje posle pobede nad Jang Bojsom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.