Transparent sa imenom i prezimenom Ratka Mladića je ipak viđen sinoć u Ligi Evrope! Ali to nisu uradile ni Delije, ni Grobari! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/QWiiL Punk

Samo su oni smeli

Transparent sa imenom i prezimenom Ratka Mladića je ipak viđen sinoć u Ligi Evrope! Ali to nisu uradile ni Delije, ni Grobari! (FOTO) (VIDEO)

I dok su Delije i Grobari u strahu od reakcije i rigorozne kazne UEFA morali da na skriveni način i bez pominjanja imena i prezimena osuđenog generala vojske RS mu pruže podršku, ruski navijači su to uradili direktno

Objavljeno: 08:43h

Pod posebnom prismotrom su bili i Grobari i Delije na mečevima Lige Evrope u četvrtak zbog iščekivanja kakva će biti njihova reakcija na doživotnu presudu Ratku Mladiću od strane Haškog tribunala.

Znalo se da će UEFA uprti oči u njih i samo čekati da nekim transparentom ili skandiranjem istaknu podršku bivšem generalu vojske RS osuđenom za ratne zločine i genocid.

Međutim, i navijači Zvezde i Partizana su imali transparente posvećene njemu, ali nigde nije navođeno njegovo puno ime i prezime, čak ni incijali, već su takoreći to bile šifrovane poruke.

No zato jesu to učinli navijali Zenita iz Sankt Peterburga koji su jedini poslali direktnu poruku sa sve pominjanjem imena i prezimena tokom utakmice sa Vardarom.

"Ratko Mladić - heroj srpski", pisalo je na transparentu na njihovoj tribini razvijenom u drugom poluvremenu.

BONUS VIDEO: Tavamba posle pobede nad Švajcarcima i prolaska u nokaut fazu Lige Evrope

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.