NAJLEPŠI NAVIJAČ NA SVETU NAVIJA ZA HAJDUK: Zbog Torcidaša brdo devojaka dolazi na svaku utakmicu Splićana! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/ivancobrnic

I SRPKINJE se slažu

NAJLEPŠI NAVIJAČ NA SVETU NAVIJA ZA HAJDUK: Zbog Torcidaša brdo devojaka dolazi na svaku utakmicu Splićana! (FOTO)

Iako kaže da ne pripada među one najvatrenije pripadnike Torcide, ne krije svoju ogromnu ljubav prema "bilima" iz Splita

Objavljeno: 16:02h

Čudno zvuči i sama kombinacija reči navijač i maneken, još kada se odnose na istu osobu i posebno na prostoru bivše Jugoslavije nekako deluje da ne idu jedno s drugim.

Međutim, Ivan Čobrnić je na neki način uspeo da ih spoji, jer se bavi modelingom, a istovremeno je veliki ljubitelj fudbala i strastveni navijač Hajduka iz Splita.

A post shared by ⛱ (@ivancobrnic) on

Upravo zbog toga ga mnogi i nazivaju najlepšim navijačem na Balkanu.

On je do pre neku godinu bio samo običan momak koji je studirao i sa svojom ekipom pratio fudbal i odlazio na utakmice Hajduka, ali sve se okrenulo posle njegove poslede Holandiji kada je zapao za oko agentima jedne modne agencije.

A post shared by ⛱ (@ivancobrnic) on

- Nikada nisam mislio da ću se baviti manekenstvom. U mladosti sam dobio nekoliko ponuda, ali sam ih odbio. Verovao sam da to nije posao koji obećava. Pre nekoliko godina posetio sam Amsterdam i objavio fotografiju na Instagramu. Nakon toga su me kontaktirali iz Male Models Netherlands s pitanjem jesam li zainteresovan za saradnju i bavljenje modelingom. Ponovo sam odbio, nisam znao ko iza toga stoji. Vlasnik agencije bio je uporan te je insistirao na kontaktu i mom dolasku u Roterdam. U dve godine nagovaranja, uspio je da me slomi - ispričao je Ivan za "Index.hr".

A post shared by ⛱ (@ivancobrnic) on

Po sopstvenom priznanju ne spada u red onih okorelih pripadnika Torcide, ali jeste veliki navijač "bilih" iz Splita i u slobodno vreme uglavnom gleda fudbal uz još neke svoje hobije.

- Pa sad... Poštujem Torcidu, volim Hajduk, ali pre svega fudbal - rekao je ovaj Dalmatinac za koga devojke nemaju dilemu da je sigurno najlepši navijač na prostorima Balkana.

BONUS VIDEO: Vujadin Savić luduje sa Delijama u Pioniru

(Espreso.co.rs / Izvor: Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.