Dok je kamera snimala korteo Delija, a navijači Kelna ih provocirali, jedan zvezdaš je imao najjaču poruku... ZA SVOJU MAMU! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/PI ALFA

I policija se smejala

Dok je kamera snimala korteo Delija, a navijači Kelna ih provocirali, jedan zvezdaš je imao najjaču poruku... ZA SVOJU MAMU! (VIDEO)

Zanimljivo je bilo u korteu Delija na putu ka stadionu

Objavljeno:

Ogroman broj navijača Crvene zvezde je pratio gostovanje i pobedu nad Kelnom u Nemačkoj.

OKRŠAJ POSLE UTAKMICE: Navijači Kelna bakljama napali Delije! Nemačka policija do detalja saopštila sve incidente!

Zbog toga su bile angažovane snažne policijske snage kako bi sprečile incidente i nasilje na ulicama nemačkog grada zbog eventualnih sukoba sa domaćim pristalicama koje takođe bije glas da su sklone izazivanju nereda i tučama sa protivničkim navijačima.

A ŠTA JE BILO POSLE? Svi su u svlačionici čekali na jednog igrača, a on kad je ušao odmah se popeo na sto i započeo ludilo! (VIDEO)

Ogroman broj policajaca je bio angažovan i pratio Delije u stopu tokom čitavog dana, mada na kraju ipak nisu uspeli da spreče nekoliko tuča i incidenata koji su se dogodili, od kojih je najveći bio onaj koji se dogodio posle utakmice posle ponoći kada je uhapšeno više od 70 osoba.

foto: Printscreen/Youtube/PI ALFA

HAOS U KELNU POSLE PONOĆI, 70 UHAPŠENIH: Prvo je bila žestoka tuča Delija i domaćih navijača, a onda je usledio napad na policiju!

Kakvo je bilo obezbeđenje mogli smo da vidimo i na snimku kortea Delija na putu ka stadionu kada su ih navijači Kelna provocirali, ali zahvaljujući velikom broju policajaca nije došlo do nikakvog incidenta.

Ipak, na videu je posebno upečatljiv jedan detalj, kada je jedan od Zvezdinih navijača odlučio da maše u kameru i tom prilikom se javi svojoj mami i kaže joj da je dobro.

To možete pogledati na 4:30.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković nakon poraza od Dinamo Kijeva - 2

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.