DŽABA ZADIVLJUJUĆA KOREOGRAFIJA: UEFA će drakonski kazniti Spartak zbog majmunskih krika i transparenta koji su preuzeli od Delija! (FOTO)
Foto: Reuters

neće biti milosti

DŽABA ZADIVLJUJUĆA KOREOGRAFIJA: UEFA će drakonski kazniti Spartak zbog majmunskih krika i transparenta koji su preuzeli od Delija! (FOTO)

Fratrija se potrudila da se u negativnom svetlu govori o njoj posle meča Lige šampiona

Objavljeno:

Navijači moskovskog Spartaka su se potrudili da se posle utakmice protiv Liverpula u Ligi šampiona, više priča o njima, nego o samom meču i to ne po dobrom.

Osim fantastične koregrafije na početku utakmice, duel engleskog tima i ruskog šampiona je obeležilo i skandalozno ponašanje Fratrije zbog čega bi ekipa iz Moskve mogla da bude žestoko kažnjena od strane UEFA.

Delegat utakmice je zabeležio da je tamnoputi napadač Liverpula, Sadio Mane, konstantno bio na meti uvreda domaćih navijača koji su imitirali majmunske krike kad god bi on primio loptu.

Senegalac je čak posle postignutog gola i prišao do tribine i zatražio da prestanu sa time, ali oni nisu to želeli.

Uz sve to, Fratrija je istakla i transparent koji stalno ističu Delije, sa kojima su u bratskim odnosima, a na koji UEFA takođe ne gleda blagonaklono. U pitanju je transparent "UEFA mafija".

A post shared by správce3 (@hooligans.cz) on

Sve u svemu, Spartak kaznu neće moći da izbegne, samo je pitanje koliko će oštri biti u Disciplinskoj komisiji u Nionu.

BONUS VIDEO: Delije obeležile godišnjicu smrti Nikole Dedića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.