NEKADA PO KAFANAMA, DANAS PO KFC RESTORANIMA! Potukli se navijači Mančestera i Lidsa, a umešali se i radnici lokala! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

VRATILI SE U PROŠLOST

NEKADA PO KAFANAMA, DANAS PO KFC RESTORANIMA! Potukli se navijači Mančestera i Lidsa, a umešali se i radnici lokala! (VIDEO)

Da podsetimo, duel ova dva tima je 70-ih godina prethodnog veka, ali i nešto kasnije, bio jedan od najvećih derbija engleskog fudbala

Objavljeno:

Navijači Mančester junajteda i Lidsa potukli su se u baru i izazvali opšti haos u kom su ostali gosti počeli da vrište i beže.

Oni od ranije neguju veliku netrpeljivost, koje britanci zovu "rivalstvo ruža".

Amerikanka prešla okean kako bi navijala sa Grobarima na Derbiju! Da li je ovo najvrelija navijačica koja je kročila u Srbiju?! (VIDEO)

Sve je sada osveženo, novim neredima, iako dva tima nisu u istom rangu takmičenja. Dok se Junajted bori za titulu u Premijer ligi, Lids je u Čempionšipu i nada se povratku u elitu.

Da podsetimo, duel ova dva tima je 70-ih godina prethodnog veka, ali i nešto kasnije, bio jedan od najvećih derbija engleskog fudbala, da bi osnivanjem Premijer lige rivalitet malo utihnuo, jer se Lids srozao

BONUS VIDEO: Goran Dragić za Espreso sport posle pobede nad Ukrajinom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.