KAD SE TOGA SETIM, PROĐE ME JEZA! Fudbaler Dinama je 1991.  sreo Arkana u tunelu, a ono što mu je ovaj pokazao, proganja ga decenijama! (VIDEO)
Foto: Profimedia

BIO JE HAOS

KAD SE TOGA SETIM, PROĐE ME JEZA! Fudbaler Dinama je 1991. sreo Arkana u tunelu, a ono što mu je ovaj pokazao, proganja ga decenijama! (VIDEO)

Niko ne bi voleo da doživi takvu situaciju, jer one ostavljaju traumu za ceo život

Objavljeno:

Željko Ražnatović Arkan je, između ostalog, bio i vođa navijača Crvene zvezde, a detalji vezani za njegovo prisustvo na utakmicama i danas se prepričavaju.

Nesuđeni bokser koji sve pare šalje kevi i jedino se plaši Boga! To vam je ljubimac Delija!

Kada se spomene 'Maksimir' i gostovanje Crvene zvezde Dinamu na onoj 'čuvenoj' utakmici koja je ostala upamćena po žestokim neredima, 'uspomene' aktera ovog nemilog događaja nikako ne blede.

Nekadašnji fudbaler Dinama Kujtim Šalja pre nekoliko godina je za hrvatske medije otkrio detalje vezane za ovaj duel koji nemaju veze sa fudbalom.

- U civilu sam izašao na teren za vreme zagrevanja i 'Bed Blu Bojsi' su mi skandirali ime. To nikada neću zaboraviti. Trebalo je da budem gost pokojnom radijskom voditelju Tomiću i sećam se da sam u tunelu susreo Zvezdinu delegaciju u kojoj je bio i Željko Ražnatović Arkan - počeo je svoju ispovest tadašnji igrač Dinama.

Kada je Aranitović prešao u Partizan, možda ih nije toliko zabolelo, ali posle ovih reči, Delije će se zacrveneti kao paprike! (FOTO)

- Verujte, nije mi bilo prijatno kada nam je Arkan pokazao kako ispod sakoa za opasačem drži dva pištolja. Tu scenu nikada neću zaboraviti - rekao je Šalja koji zbog suspenzije koju je 'zaradio' na prethodnom duelu nije mogao da pomogne saigračima na 'Maksimiru' i veruje da mu je upravo to spaslo život.

- Kaznili su me posle utakmice u Sarajevu i, kad razmislim, hvala Bogu što tada nisam bio na terenu. Ponekad se upitam kako bih ja reagovao da me je policajac udario pendrekom kao što se iživljavao na Zvonimiru Bobanu! Video sam kako je Boban, dok je spašavao rođaka od brutalne policije, dobio pendrekom po glavi i leđima, a naravno video sam i njegov istorijski nasrtaj na tog policajca. Kasnije sam čuo kako je policajac zamalo pucao u Bobana zbog toga i kad se toga setim, prođe me jeza - rekao je Šalja dve i po decenije kasnije.

IMAMO POBEDNIKA, GASITE INTERNET! Postigli su gol, a loptu nisu NI PIPNULI! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Marko Pecarski za Espreso posle osvajanja juniorskog Evropskog prvenstva

(Espreso.co.rs/Kurir Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.