ZA TE PARE MOŽE NA MORE DA SE ODE: Evo koliko koštaju dresovi ova tri fudbaska superstara! (FOTO)
Foto: Fonet

NAVIJAČKI REKVIZITI

ZA TE PARE MOŽE NA MORE DA SE ODE: Evo koliko koštaju dresovi ova tri fudbaska superstara! (FOTO)

Ako kupac odluči da ne želi imati na dresu broj ili ime pozadi, cena će biti 85 evra za navijački, dok će cena za igrački biti 140 evra

Objavljeno:

Od ranog jutra, navijači PSŽ-a stoje u velikom redu kako bi se dočepali dresa najskupljeg fudbalera sveta - Nejmara. Hrvatski sajt Goal.hr je stoga odlučio uporediti cene dresa Brazilca s onim Mesija i Ronalda.

KAKO ĆU JA PROTIV MOJE ZVEZDE?! Ristić zakukao iz Krasnodara, a oni ga pitali šta će biti ako da gol?!

CENA NEJMAROVOG DRESA?

Nike, kao i ostali proizvođači, ima dve vrste dresova - igrački i navijački. Na primer, navijački je jeftiniji i košta 100 evra, dok je igrački mnogo skuplji, a cena mu iznosi 155 eura jer je identičan onome koji fudbaleri nose na terenu.

foto: AP

Ako kupac odluči da ne želi imati na dresu broj ili ime pozadi, cena će biti 85 evra za navijački, dok će cena za igrački biti 140 evra. Što se tiče dečijih dresova, nisu niti oni nešto jeftiniji jer će iz džepa oduzeti 70 evra, odnosno 85 ako dijete želi da mu na dresu piše Nejmar ili neko drugo ime.

CENA MESIJEVOG DRESA?

Ista je situacija i kod Argentinca, a Barcelonini navijači takođe imaju priliku da biraju između dve vrste dresova. Navijački košta 100 eura, a igrački 155. Dečiji kompleti su 65 evra, ali ako dete želi da mu na leđima piše Mesi, mama i tata će verovatno s manjkom oduševljenja na licu izdvojiti 80 evra.

foto: AP

CENA RONALDOVOG DRESA?

Baš kao i Najk, Adidas, takođe nudi dve verzije dresova, ali u slučaju Real Madrida za koji evro više. Najjeftinije što neki navijač Reala može proći je ako kupi navijačku verziju koja će ga koštati 105 evra, a ako želi, recimo, na rukave dodati logo La Lige ili Lige šampiona moraće izdvojiti dodatnih 5.54 evra.

foto: Reuters

Iako je navijački dres skuplji nego PSŽ-ov ili Barselonin, igrački je ipak jeftiniji i iznosi 135 eura. Ako navijač kraljevskog kluba ne želi imati ništa na leđima, onda je cijena 90 evra za navijački, a 120 za igrački. Dečiji kompleti isto koštaju kao i kod prethodna dva - 65 eura bez personalizacije, 15 eura više s njom.

Drakonska kazna UEFA Partizanu: I klub i navijači neće biti besni, već gnevni i ogorčeni! (FOTO) (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Goal.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.